Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός με σχετική ανακοίνωσε ενημέρωσε για το πρόγραμμα ενόψει του «τελικού» με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/12, 22:00).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Champions League, σε μια καθοριστική αναμέτρηση για το μέλλον των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν το πρόγραμμα του αγώνα με τους Σέρβους του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενημερώνοντας για τις ώρες της συνέντευξης τύπου και του υπόλοιπου προγράμματος.

«Την Τρίτη (10/12) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τρίτη 10/12
16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
19:30 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη

Τετάρτη 11/12
22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ερυθρός Αστέρας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου του Ερυθρού Αστέρα είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 10/12 στις 18:30 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ