Κρίνονται δύο εισιτήρια σε 3ο και 4ο όμιλο

Κρίνονται δύο εισιτήρια σε 3ο και 4ο όμιλο

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων του Champions League με δύο εισιτήρια να ψάχνουν κάτοχο, ενώ κρίνονται και τα εισιτήρια για το Europa League.

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων του Champions League με δύο εισιτήρια να περιμένουν να βρουν κάτοχο.

Από τον πρώτο όμιλο Παρί και Ρεάλ έχουν προκριθεί ήδη στους «16». Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποια ομάδα θα καταλήξει στους «32» του Europa League με τη Μπριζ να έχει 3 βαθμούς και τη Γαλατασαράι 2. Οι Βέλγοι υπερτερούν στην ισοβαθμία χάρη στο 1-1 που απέσπασαν την προηγούμενη αγωνιστική στη Τουρκία.

Στον δεύτερο όμιλο Μπάγερν και Τότεναμ βρίσκονται στους «16», ενώ ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και χρειάζεται μόνο νίκη.

Ο τρίτος όμιλος έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς πέρα από τη Σίτι η οποία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες διεκδικούν 2 ευρωπαϊκά εισιτήρια (ένα στο Champions League και ένα στο Europa League). Η Σαχτάρ των 6 βαθμών υποδέχεται την Αταλάντα των 4, σε ένα ματς που οι Ιταλοί χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη. Η Αταλάντα χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, ενώ και με ένα… δώρο από τη Σίτι συνεχίζουν στο Champions League. Η Σαχτάρ περνάει στους «16» με νίκη, αλλά και με ισοπαλία και ήττα σε περίπτωση που η Ντινάμο δεν κερδίσει τη Σίτι.

Στον τέταρτο όμιλο η Γιουβέντους έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και περιμένει να δει ποια εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης η Λεβερκούζεν θα την ακολουθήσει τους «16». Οι Γερμανοί χρειάζονται νίκη και στραβοπάτημα της Ατλέτικο με τη Λοκομοτίβ. Σε κάθε άλλη περίπτωση η Ατλέτικο συνεχίζει στο Champions League και η Λεβερκούζεν στο Europa.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 19:55 (CosmoteSport 4 HD)
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα (CosmoteSport 5 HD)

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 22:00 (CosmoteSport 2 HD)
Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ (CosmoteSport 3 HD)

Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης (CosmoteSport 6 HD)
Παρί Σεν Ζερμέν – Γαλατασαράι (CosmoteSport 7 HD)

Λεβερκούζεν – Γιουβέντους (CosmoteSport 8 HD)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας (CosmoteSport 9 HD)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ