Ολυμπιακός : Ο θρίαμβος επί της Βέρντερ και η πρόκριση στους «16» (vid)

Ολυμπιακός : Ο θρίαμβος επί της Βέρντερ και η πρόκριση στους «16» (vid)

Σαν σήμερα το 2007, ο Ολυμπιακός νικάει με 3-0 την Βέρντερ Βρέμης και παίρνει το εισιτήριο για τους «16 του Champions League!

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια έζησε μια μαγική σεζόν στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0 και παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στους «16» του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι θριάμβευσαν απέναντι στους Γερμανούς και με τον Ιεροκλή Στολτίδη να βρίσκεται σε ονειρική βραδιά πανηγύρισαν την τριάρα και την πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε νωρίς καθώς ο Στολτίδης μόλις στο 12′ έκανε το 1-0, με τον Koβάσεβιτς στο 70′ να βάζει την υπογραφή του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο «Ιέρο», με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνει το τελικό 3-0. Τρομερή κι η συνεισφορά του Νικοπολίδη που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών», αποτρέποντας την ομάδα του Τόμας Σάαφ να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός είναι στην επόμενη φάση όπου αντιμετώπισε την Τσέλσι Μπάλακ, Τσεχ, Ντρογκμπά, Μακελελέ, Μαλουντά, Καρβάλιο. Μετά το 0-0 στο Καραϊσκάκη για το πρώτο ματς των «16», χάνει στο Λονδίνο 3-0 και εκεί σβήνει το όνειρο στ’ αστέρια σε μια πολύ δυνατή ευρωπαϊκή σεζόν.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Λεντέσμα, Πατσατζόγλου (24′ Μενδρινός), Στολτίδης, Γκαλέτι (85′ Νούνιες), Κοβάτσεβιτς (82′ Μήτρογλου), Λούα Λούα.

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Φριτς, Μπάουμαν (82′ Τόσιτς), Νάλντο, Πάσανεν, Γιένσεν, Βράνιες (58′ Χαντ), Μπορόβσκι, Ντιέγκο, Ρόζενμπεργκ, Σανόγκο (67′ Αλμέιδα).

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ