Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε αλλαγή πλάνων για την πορεία οπαδών Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε αλλαγή πλάνων για την πορεία οπαδών Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα

Η ελληνική αστυνομία αποφάσισε να αλλάξει το αρχικό πλάνο και έτσι η συνάντηση των οπαδών Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 16.00, δεν θα εξελιχθεί σε πορεία μέσω της Συγγρού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) στο Καραϊσκάκη τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που θα κρίνει την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Europa League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα είναι ένας «τελικός», στις κερκίδες όμως θα στηθεί ένα πάρτι ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων που διατηρούν αδερφικές σχέσεις. Οι φίλοι των δύο ομάδων θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, όπως έκαναν και στο αντίστοιχο ματς του Βελιγραδίου.

Είχε γίνει γνωστό μάλιστα πως Έλληνες και Σέρβοι θα κάνουν κοινή πορεία που θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα στις 16:00, ωστόσο μετά τους φόβους για επεισόδια δεν θα πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία «άναψε κόκκινο φως» για την πορεία των φίλων Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα μέσω Συγγρού για το Καραϊσκάκης και έτσι αυτή δεν θα γίνει και έχει υπάρξει αλλαγή πλάνου. Η συνάντηση θα γίνει κανονικά στο Σύνταγμα, αλλά από εκεί οι οπαδοί των δυο ομάδων θα ακολουθήσουν διαδρομή μέχρι έναν σταθμό του ηλεκτρικού και θα συνεχίσουν με τελικό προορισμό το φαληρικό γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ