Στιγμές «παράνοιας» στο αεροδρόμιο για την Αταλάντα (pics+vid)

Στιγμές «παράνοιας» στο αεροδρόμιο για την Αταλάντα (pics+vid)

H Αταλάντα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» του Champions League και όπως ήταν φυσικό στην επιστροφή της ομάδας στην Ιταλία επικράτησε παροξυσμός.

Η Αταλάντα στην πρώτη της παρουσία ever σε όμιλο του Champions League, πανηγύρισε μια μεγαλειώδη και θριαμβευτική πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δεν είναι όμως μόνο το γεγονός ότι οι «μπεργκαμάνσκι» προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αλλά είναι και ο τρόπος.

Η Αταλάντα είναι η μοναδική ομάδα από τότε που καθιερώθηκε το τωρινό σύστημα των ομίλων, που προκρίνεται στην επόμενη φάση, παρά το γεγονός ότι στα τρία πρώτα ματς είχε μηδέν βαθμούς και τρεις ήττες.

Δύο νίκες όμως, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ήταν αρκετές για να τους χαρίσουν την πρόκριση. Το χτεσινό 0-3 επί της Σαχτάρ, πανηγυρίστηκε έντονα από όλο το κλαμπ, με τους «τιφόζι» της ομάδας να ετοιμάζουν θριαμβευτική υποδοχή στους παίκτες και τον Γκασπερίνι.

Χιλιάδες οπαδοί κατέκλυσαν το αεροδρόμιο, το οποίο μετέτρεψαν σε ένα μικρό «Μπέργκαμο», πανηγυρίζοντας την ιστορική επιτυχία.

Και όλα αυτά για μια ομάδα που έχει από τα μικρότερα μπάτζετ τόσο στην Ιταλία, όσο και στο Champions League.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:

https://twitter.com/Dirono/status/1205109731184009217

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ