Καρεμπέ: «Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα, η Θύρα 7 είναι το καλύτερο κλαμπ οπαδών στον κόσμο»

Καρεμπέ: «Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα, η Θύρα 7 είναι το καλύτερο κλαμπ οπαδών στον κόσμο»

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού υποκλίθηκε στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού γεμίζουν το Καραϊσκάκη και δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα, κερδίζοντας τα εύσημα από τον Πέδρο Μαρτίνς, τους παίκτες του, αλλά και τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ στην σερβική Republika, με τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών να εκθειάζει τους ερυθρόλευκους οπαδούς για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο πρόσφατο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και να τονίζει μάλιστα ότι «η Θύρα 7 είναι το καλύτερο κλαμπ οπαδών όλου του κόσμου».

«Δεν έχω ζήσει ξανά ανάλογη ατμόσφαιρα. Και δεν θυμάμαι ούτε… εγώ σε πόσα γήπεδα έχω αγωνιστεί. Για εμένα, η Θύρα 7 είναι το καλύτερο κλαμπ οπαδών όλου του κόσμου και θελω να επαινέσω και τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα. Και στα δύο ματς τραβήξαμε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως… ίδρωνα στο ματς, αφού κάναμε συνέχεια επιθέσεις, αλλά γκολ δεν βάζαμε. Ήταν πιο εύκολο για εμένα να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις σαν παίκτης, παρά ως μέλος της διοίκησης του συλλόγου. Το δυσκολότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να χάνεις ένα παιχνίδι στο τέλος. Το ίδιο έγινε και με εμάς στο Βελιγράδι, όπου χάσαμε με 3-1. Για τον Αστέρα, ήταν ένα… χτύπημα αυτή η ήττα που υπέστη στην έδρα μας, αλλά είναι μια καλή ομάδα που περιμένουμε και στο επόμενο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ