Οκορν: «Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στη διοργάνωση επιθετικά»

Οκορν: «Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στη διοργάνωση επιθετικά»

Ο Γκάσπερ Όκορν στάθηκε στις επιθετικές αρετές που έδειξε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και στην αντίδρασή της όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο προπονητής της Σομπατέλι, Γκάσπερ Όκορν, που στάθηκε στις επιθετικές αρετές που έδειξε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και στην αντίδρασή της όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που ήρθαν από τόσο μακριά για να μας υποστηρίξουν. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι .Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στη διοργάνωση επιθετικά, είχαμε ένα πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ…

Στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι, περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει. Πέσαμε μέχρι το -1, αλλά βρήκαμε τρόπο να βγούμε από αυτή τη «μαύρη τρύπα». Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο για μένα. Ο τρόπος που αντιδράσαμε, όταν χάνεις μια διαφορά 17 πόντων εκτός έδρας. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Σμιθ, αλλά το κάναμε καλά με τον Λιούις και Ουίγκινς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ