Προσφεύγει στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι!

Προσφεύγει στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι προσφεύγει στο CAS, σε μία προσπάθεια να ανατρέψει την απόφαση της UEFA για διετή αποκλεισμό από το Champions League!

Η απόφαση της UEFA τάραξε τα «θεμέλια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι από το Champions League για τα επόμενα δύο χρόνια και της επέβαλε πρόστιμο ύψους 30 εκατ. ευρώ, λόγω παραπλάνησης του οικονομικού επιτελείου της UEFA και παραβίασης των κανόνων Financial Fair Play!

Όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι της Σίτι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν πως θα προσφύγουν στο CAS, σε μία ύστατη προσπάθεια να άρουν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η διοίκηση των «πολιτών» περίμενε αυτή την απόφαση λέγοντας πως «από τον Δεκέμβριο του 2018, ο υπεύθυνος της UEFA στην διεξαγόμενη έρευνα είχε προμηνύσει το αποτέλεσμα και το πόρισμα που σκόπευε να αποδώσει στη Μάντσεστερ Σίτι».

Πλέον, όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές Αγγλίας, τους δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσουν το δίκιο τους σε μία ανεξάρτητη αρχή, όπως το CAS, καθώς θα καταθέσουν όσο πιο σύντομα γίνεται έφεση!

Τα σημαντικότερα σημεία της ανακοίνωσης της Σίτι:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι απογοητευμένη, αλλά δεν εκπλήσσεται από τη σημερινή απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της UEFA. Ο σύλλογος είχε ανέκαθεν την ανάγκη να αναζητήσει το δίκιο του σε μία ανεξάρτητη αρχή, ούτως ώστε εκείνη να εξετάσει αμερόληπτα τη διαδικασία και τα αδιάσειστα στοιχεία μας.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Επικεφαλής Ερευνών της UEFA είχε δημόσια προβλέψει το αποτέλεσμα και τις κυρώσεις που ήθελε να επιβληθούν στη Μάντσεστερ Σίτι, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε έρευνα. Η επακόλουθη προβληματική και διαρκής διαρροή της διαδικασίας της UEFA που επέβλεψε ο ίδιος σήμαινε ότι υπήρχαν λίγες αμφιβολίες για το αποτέλεσμα που θα έφερνε.

H Σίτι έχει καταφύγει επισήμως στο πειθαρχικό όργανο της UEFA, καταγγελία που έχει επικυρωθεί από το CAS. Με απλά λόγια, αυτή είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε από την UEFA, εκτελέστηκε από την UEFA και κρίθηκε από την UEFA. Τώρα που τελείωσε αυτή η διαδικασία, ο Σύλλογος θα επιδιώξει μια αμερόληπτη απόφαση το συντομότερο δυνατόν και ως εκ τούτου θα αρχίσει άμεσα τις διαδικασίες με το CAS».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ