Επιστροφή στα αστέρια!

Επιστροφή στα αστέρια!

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει για την... τελική ευθεία, με την Ατλέτικο να υποδέχεται απόψε (22:00) στη Μαδρίτη τη Λίβερπουλ, ενώ την ίδια ώρα Ντόρτμουντ και Παρί δίνουν τη δική τους μάχη στο «Signal Iduna Park».

Το Champions League επιστρέφει, με τους 16 μονομάχους να… ακονίζουν τα ξίφη τους με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρώτοι που ρίχνονται στην αρένα για τη φάση των «16» είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ που τίθενται αντιμέτωποι απόψε (22:00) στην Ισπανία, ενώ την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στη Βεσφαλία.

Πόλεμος… φιλοσοφίας το πρώτο ζευγάρι, με την αμυντικογενή Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε να καλείται να αφήσει εκτός συνέχειας την καλοδουλεμένη, επιθετική μηχανή του Γιούργκεν Κλοπ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μαδριλένοι δεν θα έχουν εύκαιρους τους Τρίπιερ, Ερέρα και Φέλιξ, ενώ Κλάιν και Σακίρι είναι οι απόντες για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι στη Γερμανία, ο Λούσιαν Φαβρ έχει να αντιμετωπίσει την πολύ μεγάλη απουσία του τραυματία Μάρκο Ρόις, ενώ νοκ άουτ είναι ο Τόμας Ντιλέινι και αμφίβολος ο Γιούλιαν Μπραντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τούχελ είδε τον Νεϊμάρ να θέτει εαυτόν διαθέσιμο για το ματς με τους Βεσφαλούς, όμως το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τους  Κολέν Νταγκμπά, Αμπντού Ντιαλό και Λεάντρο Παρέδες, οι οποίοι τέθηκαν εκτός μάχης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ