Ντε Μπρόινε: «Αν δεν νικήσουμε τη Ρεάλ θα χαρακτηριστούμε αποτυχημένοι»

Ντε Μπρόινε: «Αν δεν νικήσουμε τη Ρεάλ θα χαρακτηριστούμε αποτυχημένοι»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραδέχθηκε πως αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, τότε οι παίκτες των «πολιτών» θα χαρακτηριστούν αποτυχημένοι από τον κόσμο.

Tην ερχόμενη Τετάρτη (26/2), η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε δηλώσεις για αυτό το ματς, το οποίο είναι ίσως το πιο κρίσιμο της σεζόν, καθώς ο μοναδικός, σοβαρός, στόχος των «πολιτών» φέτος είναι η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τον Βέλγο άσο, αν η Σίτι δεν νικήσει τη Ρεάλ, τότε οι παίκτες και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα χαρακτηριστούν ως αποτυχημένοι από τον φίλαθλο κόσμο.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Ντε Μπρόινε:

«Αν δεν νικήσουμε όλοι θα λένε ότι θα είμαστε αποτυχημένοι. Το Champions League είναι κάτι που δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα… πάντα, αλλά μερικές φορές υπάρχουν ομάδες που είναι καλύτερες ή είναι σε καλύτερη φόρμα, όπως είναι τώρα η Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ έχει κερδίσει τα περισσότερα Champions League αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε, αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά όπως πάντα και να τους πιέσουμε, αν το καταφέρουμε αυτό θα κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ