Σέρχιο Ράμος: «Ο Τύπος δημιουργεί χάσμα ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση»

Σέρχιο Ράμος: «Ο Τύπος δημιουργεί χάσμα ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση»

Ο Σέρχιο Ράμος μέσω της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την Μάντσετσερ Σίτι, στάθηκε στην σχέση του με την διοίκηση και πως επηρεάζεται αυτή από τον Τύπο.

Η Ρεάλ  Μαδρίτης  φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λίγκ και ο Σέρχιο Ράμος μέσω της συνέντευξης Τύπου του αγώνα, μίλησε για την απόσταση που φτιάχνει ο Τύπος στην σχέση του με την διοίκηση. «Ο Τύπος προσπαθεί να δημιουργήσει χάσμα ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση».

Στην συνέχεια τόνισε πως στην σχέση του με την διοίκηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. «Δεν υπάρχει καμία απόσταση και κανένα πρόβλημα. Όταν είναι θα μιλήσουμε. Δεν βιάζετε καμία πλευρά. Ξέρω ότι υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για παίκτες από κάποια ηλικία κι έπειτα αλλά αν με θέλει η ομάδα εγώ θα παραμείνω»

Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στους «σίτιζενς» λέγοντας πως: «Ξέρουμε ότι ένα λάθος μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά. Να προκαλέσει μέχρι και την απώλεια ενός τροπαίου. Σε τέτοιες δύσκολες μέρες είναι που ο κάθε ποδοσφαιριστής αποδεικνύει την αξία του».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ