Επικό βίντεο της Ρεάλ για τα… τελετουργικά της μπάλας

Επικό βίντεο της Ρεάλ για τα… τελετουργικά της μπάλας

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League, οι Μαδριλένοι ετοίμασαν ένα συγκλονιστικό βίντεο για τη σχέση μεταξύ οπαδού και ομάδας.

Ένα επικό βίντεο που στοχεύει κατευθείαν στην… ψυχή του Μαδριλένου οπαδού ετοίμασε η Ρεάλ, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League.

Οι «Μερένχες» αποφάσισαν να βάλουν στο… κλίμα τον κόσμο τους ενόψει του αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ανάρτησαν ένα καθηλωτικό βίντεο στα social media για την αλυσιδωτή σχέση ανάμεσα στον οπαδό και την ομάδα του.

Μάλιστα, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας στάθηκε ιδιαίτερα στα γούρια και στη θετική ενέργεια των φίλων της, οι οποίοι έχουν τον δικό ξεχωριστό τους τρόπο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

«Ημέρα αγώνα… Όλοι έχουμε το τελετουργικό μας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη… Πείτε το αφοσίωση, εμμονή ή προκατάληψη. Κάνουμε τα πάντα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Φτάνουμε πρώτοι για το παιχνίδι ή κατεβαίνουμε τελευταίοι από το πούλμαν. Φοράμε την κλασσική φανέλα, καθόμαστε στο ίδιο κάθισμα… Βλέπουμε την ιστορία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Όλα είναι στις λεπτομέρειες, στις παραδόσεις που κρατούν ακόμα… Αυτοί που κάνουν τη διαφορά πριν από κάθε παιχνίδι…

Είναι η μαγεία που δεν μπορείς να εξηγήσεις και που κάνει το ποδόσφαιρο πραγματικότητα. Όταν φτάνει η μέρα του αγώνα, να πιστεύεις στα γούρια σου. Καμία ενέργεια δεν είναι μικρή, καμία κίνηση ασήμαντη. Και όταν βλέπεις το λευκό τείχος ή ακούς την ιαχή, ξέρεις ότι έχεις παίξει το ρόλο σου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της Ρεάλ και το πραγματικό ποδόσφαιρο…» αναφέρεται στο βίντεο.

https://twitter.com/i/status/1232560931546292230

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ