Αφιλόξενο το Μάντσεστερ για την UEFA

Αφιλόξενο το Μάντσεστερ για την UEFA

O γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης, σχολίασε τις ανησυχίες για την ασφάλεια των αξιωματούχων στην έδρα της Σίτι.

Οι διαθέσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι για τα στελέχη της UEFA δεν είναι η καλύτερη δυνατή αυτό τον καιρό; Ο λόγος είναι προφανής… Ο αποκλεισμός της απερχόμενης πρωταθλήτριας Αγγλίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω της παραβίασης του Financial Fair Play.

Είναι τόσο αρνητικό το κλίμα για τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ώστε ήδη έχουν ληφθεί μέτρα προφύλαξης. Συγκεκριμένα, η New York Times αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι διεξαγωγής του δεύτερου παιχνιδιού Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ, έχουν λάβει οδηγίες να μην φορέσουν διακριτικά της UEFA.

Για τις ανησυχίες ρωτήθηκε και ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος σχολίασε: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν θα τεθεί τέτοιο ζήτημα. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους για την ασφάλεια μας, τις τοπικές αρχές και τη γηπεδούχο ομάδα, νιώθω σίγουρος ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα».

Από την άλλη, κανένα εκ των κορυφαίων στελεχών της UEFA δεν πρόκειται να μεταβεί στο Μάντσεστερ για το παιχνίδι και θα υπάρχουν μόνο χαμηλόβαθμοι που θα ασχοληθούν με την αναμέτρηση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ