Κορωνοϊός: Και επίσημα με κλειστές πόρτες το Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Κορωνοϊός: Και επίσημα με κλειστές πόρτες το Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Το αχανές «Καμπ Νου» θα είναι άδειο. Ο κορωνοϊός αφήνει τα… σημάδια του και στο Champions League και μετά το Παρί – Ντόρτμουν ανακοινώθηκε πως και το Μπαρτσελόνα – Νάπολι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Το ποδόσφαιρο… έρμαιο του κορωνοϊού. Ο ιός που κάνει την εμφάνισή του πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφήνει εκτός γηπέδων τον κόσμο. Και τα κορυφαία παιχνίδια θα γίνουν με τις πόρτες κλειστές.

Μετά το Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουν, ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκειται για τη συνάντηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι.

Συγκεκριμένα, υπήρξε συνάντηση μεταξύ των καταλανικών αρχών και της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και αποφασίστηκε το ματς της 18ης Μαρτίου να γίνει χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Να τονίσουμε πως στην Ισπανία υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, αφού έχουν ήδη διαγνωστεί με αυτόν 1200 άνθρωποι και 30 εξ αυτών έφυγαν από τη ζωή, με αποτέλεσμα η ισπανική κυβέρνηση να έχει προχωρήσει σε μια σειρά από μέτρα

Θυμίζουμε πως οι αναμετρήσεις Σεβίλλη – Ρόμα και Βαλένθια – Ατλάντα για το Europa League και το Champions League αντίστοιχα έχει αποφασιστεί να διεξαχθούν κι εκείνες κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ