Ο μόνος θεατής στο Μεστάγια…

Ο μόνος θεατής στο Μεστάγια…

Οι εξέδρες ήταν κλειστές για τους θεατές στο Βαλένθια - Αταλάντα λόγω του κορονοϊού. Για όλους; Όχι, υπήρχε ένας...

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλη την Ευρώπη και μεταξύ τους το παιχνίδι Βαλένθια – Αταλάντα. Η ισπανική Κυβέρνηση απαγόρευσε την παρουσία του κοινού στις αθλητικές δραστηριότητες και οι οπαδοί της Βαλένθια δεν είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες.

Έτσι, το ματς πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς κανέναν θεατή. Ή μάλλον, υπήρχε ένας, ο οποίος είναι μόνιμος!

Ο Βιθέντε Ναβάρο Απρίσιο είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους οπαδούς της Βαλένθια. Είχε την κάρτα μέλους νούμερο 18, όντας από τους πρώτους εγγεγραμμένους, διαρκείας στα επίσημα και ταξίδευε συχνά στα εκτός έδρας.

Ωστόσο, στην ηλικία των 54 ετών έμεινε τυφλός εξαιτίας ασθένειας. Παρόλα αυτά, ανανέωνε τη θέση του κάθε χρόνο, στη θύρα των επισήμων, στη σειρά 15, το κάθισμα 105.

Η Βαλένθια για να τον τιμήσει πριν δύο χρόνια τοποθέτησε στο σημείο που καθόταν ένα άγαλμα, ώστε ο Απρίσιο να βρίσκεται για πάντα στο Μεστάγια. Κατά τραγική ειρωνεία, σε ένα ματς που δεν είχε κόσμο λόγω ενός ιού, ένας ασθενής ήταν ο μόνος θεατής… Έστω και νοητά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ