Για τους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Παρί δεν υπάρχει κορωνοϊός! (vids)

Για τους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Παρί δεν υπάρχει κορωνοϊός! (vids)

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 1000 ανθρώπων στη Γαλλία, οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν (που ήταν πολύ παραπάνω από το επιτρεπτό όριο), υποδέχθηκαν με καπνογόνα την αποστολή της ομάδας. Το ίδιο έγινε και με τους φίλους της Λίβερπουλ.

Σε λίγη ώρα (22:00) θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League, Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ.

Στα πρώτα ματς είχαν επικρατήσει οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα και φυσικά οι αποψινοί αγώνες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ευρώπη όμως είναι υπό τη… σκιά κορωνοϊού, που πλέον έχει μετατραπεί σε πανδημία όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και γι’ αυτόν τον λόγο η αναμέτρηση της Παρί με τη Ντόρτμουντ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό το γεγονός όμως δεν πτοεί τους οπαδούς της πρωταθλήτριας Γαλλίας, οι οποίοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας έξω από το Parc des Princes. Οι οπαδοί προσπαθούν να εμψυχώσουν τους παίκτες του Τόμας Τούχελ, στην προσπάθειά τους να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους.

Ωστόσο, αυτό που έκαναν οι φίλοι της Παρί είναι κόντρα στους κανονισμούς και στην απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 1000 ατόμων στη Γαλλία. Καθώς οι οπαδοί ήταν πολύ παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης θα γίνει κανονικά με κόσμο στο «Άνφιλντ», αλλά και πάλι οι οπαδοί της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έχουν φροντίσει να κατακλύσουν τους δρόμους πολλές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείτε video από τους οπαδούς της Παρί:

Και οι οπαδοί της Λίβερπουλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ