UEFA: Σκέψεις για μονά ματς σε Champions και Europa League!

UEFA: Σκέψεις για μονά ματς σε Champions και Europa League!

Σύμφωνα με την αγγλική Mirror, η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν μονά ματς από τα προημιτελικά και μετά σε Champions και Europa League, για να... βγουν οι ημερομηνίες.

Η αναβολή πολλών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως είναι φυσικό έχει φέρει προβληματισμό στις αρμόδιες αρχές για το τι θα συμβεί με το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το Champions League και το Europa League έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας, με τις 4 ρεβάνς των «16» του Champions και όλες τις ρεβάνς της ίδιας φάσης του Europa League, να είναι στον «αέρα». Όπως φυσικά και τα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα, των οποίων δεν έχουν γίνει ούτε καν οι πρώτοι αγώνες ακόμη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της αγγλικής Mirror, η UEFA φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν μονά παιχνίδια, χωρίς ρεβάνς, στα προημιτελικά και στα ημιτελικά των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Και αυτό για να βγουν οι ημερομηνίες, καθώς στις 27 Μαΐου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τελικός του Europa League στο Γκντάνσκ και στις 30 Μαΐου εκείνος του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, στην επικείμενη συνάντηση της UEFA την Τρίτη 17 Μαρτίου, θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο αναβολής του Euro και μετάθεσής του για το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ