Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Όλα κρίνονται την Δευτέρα για την Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει «παύλα»...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρνητικοί οι σύλλογοι για μονά ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η UEFA επεξεργάζεται σχέδιο μονών αγώνων σε Champions League και Europa League, με τους συλλόγους όμως να μη συμφωνούν.

Αρνητικοί οι σύλλογοι για μονά ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις | to10.gr

Η UEFA ανακοίνωσε και επίσημα χθες την αναβολή των τελικών του Champions League και του Europa League λόγω του κορωνοϊού και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ψάχνουν πλέον να βρουν ημερομηνίες για τη συνέχεια των διοργανώσεων, περιμένοντας φυσικά να δουν τι θα γίνει με την πανδημία, που προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν οι διοργανώσεις θα προλάβουν να ολοκληρωθούν μέχρι το… deadline που έχει ορίσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, δηλαδή στις 30 Ιουνίου. Στην UEFA ήδη επεξαργάζονται διάφορα σχέδια και ένα απ’ αυτά είναι να συνεχιστούν οι διοργανώσεις με μονούς αγώνες.

Κάτι που βρίσκει αντίθετους τους συλλόγους. Όπως προέκυψε από την τηλεδιάσκεψη που είχαν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, είναι αρνητικοί στο να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μονά ματς.

Έτσι κι αλλιώς ήδη εκκρεμούν ορισμένες ρεβάνς για τους 16 του Champions League και όλες για αυτούς του Europa League, ωστόσο δεν πρόκειται οι σύλλογοι να δεχτούν η συνέχεια να κριθεί σε 90 λεπτά για κάθε αντίπαλο.