Αρνητικοί οι σύλλογοι για μονά ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Αρνητικοί οι σύλλογοι για μονά ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η UEFA επεξεργάζεται σχέδιο μονών αγώνων σε Champions League και Europa League, με τους συλλόγους όμως να μη συμφωνούν.

Η UEFA ανακοίνωσε και επίσημα χθες την αναβολή των τελικών του Champions League και του Europa League λόγω του κορωνοϊού και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ψάχνουν πλέον να βρουν ημερομηνίες για τη συνέχεια των διοργανώσεων, περιμένοντας φυσικά να δουν τι θα γίνει με την πανδημία, που προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν οι διοργανώσεις θα προλάβουν να ολοκληρωθούν μέχρι το… deadline που έχει ορίσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, δηλαδή στις 30 Ιουνίου. Στην UEFA ήδη επεξαργάζονται διάφορα σχέδια και ένα απ’ αυτά είναι να συνεχιστούν οι διοργανώσεις με μονούς αγώνες.

Κάτι που βρίσκει αντίθετους τους συλλόγους. Όπως προέκυψε από την τηλεδιάσκεψη που είχαν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, είναι αρνητικοί στο να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μονά ματς.

Έτσι κι αλλιώς ήδη εκκρεμούν ορισμένες ρεβάνς για τους 16 του Champions League και όλες για αυτούς του Europa League, ωστόσο δεν πρόκειται οι σύλλογοι να δεχτούν η συνέχεια να κριθεί σε 90 λεπτά για κάθε αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ