Times: «Οριστικά στη Λισαβόνα το Champions League, στη Γερμανία το Europa»

Times: «Οριστικά στη Λισαβόνα το Champions League, στη Γερμανία το Europa»

Σύμφωνα με τους Times η UEFA έχει πάρει τις αποφάσεις της και απομένει να τις ανακοινώσει την ερχόμενη Τετάρτη.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου είναι η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, η οποία θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις της σχετικά με τη συνέχεια του Champions League και του Europa League. Με το που θα γίνουν και με ποιο φορμάτ τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα οι Times, το σενάριο για Final 8 τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει. Με το Champions League να φιλοξενείται στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα και το Europa League στη Γερμανία, χωρίς να έχει ακόμα ξεκαθαριστεί η πόλη, αλλά με τις Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ να είναι οι δύο υποψήφιες.

Οι εκκρεμείς αγώνες των «16», ανάμεσά τους και η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, δεν είναι ακόμη σαφές πώς και πού θα διεξαχθούν.

Πάντως η UEFA για να αποζημιώσει τους Τούρκους (ο τελικός θα γινόταν στην Κωνσταντινούπολη) θα τους δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό του Champions League το 2024, καθώς οι προσεχείς τρεις τελικοί έχουν ήδη «δοθεί» σε Αγία Πετρούπολη το 2021, Μόναχο το 2022 και Λονδίνο το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ