Ο Σετιέν θέλει στο «Καμπ Νου» τη ρεβάνς με Νάπολι

Ο Σετιέν θέλει στο «Καμπ Νου» τη ρεβάνς με Νάπολι

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θέλει να μην γίνει σε ουδέτερο γήπεδο το ματς με τη Νάπολι.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, δήλωσε ότι η UEFA θα πρέπει να επιτρέψει στην ομάδα του να παίξει το δεύτερο παιχνίδι με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League στο «Καμπ Νου» και όχι σε ουδέτερο γήπεδο στη Λισαβόνα, αφού αυτό θεωρεί ότι είναι το δίκαιο.

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Ιταλία με τη Νάπολι, στο κατάμεστο και ένθερμο από τους φίλους των «παρτενοπέι» «Σαν Πάολο», αλλά λόγω της πανδημίας της COVID-19 αναβλήθηκε ο αγώνας ρεβάνς, ο οποίος θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στα προημιτελικά.

Η UEFA ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα διοργανώσει ένα τουρνουά υπό μορφή φάιναλ έιτ στη Λισαβόνα τον Αύγουστο για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα πραγματοποιηθούν οι εναπομείναντες αγώνες για τη φάση των «16».

«Θέλω να δώσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο μας, γιατί, αν δεν το κάνουμε, θα δώσουμε ένα πλεονέκτημα στους αντιπάλους μας που έπαιξαν το πρώτο ματς στο γήπεδό τους και είχαν την συμπαράσταση των οπαδών τους» δήλωσε ο Σετιέν.

Ο προπονητής των Καταλανών είπε επίσης ότι είναι αντίθετος στην ιδέα να γίνει το φάιναλ έιτ με νοκ-άουτ αγώνες. «Νομίζω ότι είναι ό,τι χειρότερο και όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα, αλλά για όλους. Με δύο αγώνες μπορείς να βρεις λύση σε ένα άσχημο αποτέλεσμα, με έναν όχι. Θα προτιμούσα δύο αναμετρήσεις, αλλά δεν αποφάσισε αυτό η UEFA και πρέπει να προσαρμοστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ