Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Στα νέα της ημέρας: Ο Λύρατζης στον ΠΑΟ, ο Μακέντα στη Λιντς, ο Γιακουμάκης στη Φένλο και ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντιπρόεδρος UEFA για παρουσία φιλάθλων: «Εξαρτάται από τις αποφάσεις της πορτογαλικής κυβέρνησης»

Ο Μικέλε Ούβα μίλησε για την περίπτωση της παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες για το final-8, τονίζοντας ότι όλα θα εξαρτηθούν από την Πορτογαλία.

Αντιπρόεδρος UEFA για παρουσία φιλάθλων: «Εξαρτάται από τις αποφάσεις της πορτογαλικής κυβέρνησης» | to10.gr

Ο αντιπρόεδρος της UEFA ήταν σαφής για το θέμα της παρουσίας κόσμου στις εξέδρες για τον final-8 του UEFA Champions League, αναφέροντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Kiss Kiss» της Νάπολη ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης. Μάλιστα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού, τίποτα δεν μπορεί να είναι δεδομένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διοργάνωση αναμένεται να διεξαχθεί στην Λισαβόνα από τις 12 μέχρι τις 23 Αυγούστου, όπου θα γίνουν οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός στο «Ντα Λουζ». Συγκεκριμένα ο Ούβε είπε αρχικά: «Η παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια δεν θα εξαρτηθεί από την UEFA, αλλά από τη χώρα υποδοχής. Θα ήταν ένα όνειρο για όλους. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει σε δύο μήνες από τώρα».

Επίσης, αναφέρθηκε για τις μελλοντικές διοργανώσεις, αναφέροντας: «Στα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν, από το 2021 έως το 2024, η συνήθης μορφή της διοργάνωσης θα επιστρέψει. Η επιλογή της Λισαβόνας γι αυτήν την στιγμή, απορρέει από τις εγγυήσεις που μας δίνονται. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει πορτογαλική ομάδα στην διοργάνωση και αυτό καθιστά τη Λισαβόνα ουδέτερη έδρα».