Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Στα νέα της ημέρας: Ο Λύρατζης στον ΠΑΟ, ο Μακέντα στη Λιντς, ο Γιακουμάκης στη Φένλο και ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προβληματισμός στην UEFA για την κατάσταση στην Πορτογαλία

Έντονη ανησυχία στην UEFA μετά την εφαρμογή έκτακτων μέτρων λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων στην Πορτογαλία.

Προβληματισμός στην UEFA για την κατάσταση στην Πορτογαλία | to10.gr

Η UEFA παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στην Πορτογαλία, όπου τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν αυξηθεί αρκετά. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντόνιο Κόστα επέβαλλε νέα έκτακτα μέτρα, τα οποία περιλαμβάνουν το περιορισμό των ωραρίων στα καταστήματα και καφέ αλλά και την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σκέφτεται ήδη εναλλακτικές για την διεξαγωγή του final-8 του Champions League, το οποίο αποφασίστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 17 Ιουνίου, να πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα. Συγκεκριμένα, από τις 12 μέχρι τις 15 Αυγούστου είναι προγραμματισμένοι οι προημιτελικοί ενώ στις 18 και 19 του ίδιου μήνα, θα γίνουν οι ημιτελικοί.

Ο μεγάλος τελικός θα φιλοξενηθεί στο «Ντα Λουζ» στις 23 Αυγούστου, ωστόσο μετά τα τωρινά δεδομένα, η UEFA παρακολουθεί στενά την κατάσταση και ήδη ετοιμάζει για το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την διοργάνωση σε άλλη χώρα.