Μόνο ο Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ

Μόνο ο Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και οι Σνόντι και Κάπελα θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τους διαιτητές, μετά από υπόδειξη της UEFA στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Μόνο ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και οι δύο ξένοι συνεργάτες του, ο Άλαν Σνόντι και ο Ζοάο Κάπελα θα στελεχώσουν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όπως ζήτησε η UEFA στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η θέση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ήταν απόλυτη και δεν άφησε περιθώριο για αντίθετες σκέψεις. Έτσι η Εκτελεστική Επιτροπή υιοθέτησε την απόφαση και στην ΚΕΔ δεν θα τοποθετηθούν Έλληνες συνεργάτες.

Οι μόνοι αρμόδιοι για την ελληνική διαιτησία θα είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και οι δύο βοηθοί του, τους οποίους είχε αποκαλύψει το «10».

Στην ΚΕΔ υπάρχουν και τεχνικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μετέχουν από την προηγούμενη σύνθεση. Αυτοί ήταν οι Σταύρος Τριτσώνης, Μιχάλης Κουκουλάκης, Δημήτρης Καλύβας, Νικόλας Ιωσηφόγλου και Βασίλης Λώλης.

Ωστόσο, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Κλάτενμπεργκ κατέστησε σαφές πως οι συγκεκριμένοι δεν θα έχουν την παραμικρή επίδραση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Το μόνο πεδίο δράσης των πέντε, σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ, θα είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ