Κλάτενμπεργκ – «Όλα σωστά στη 15η αγωνιστική» (Vid)

Κλάτενμπεργκ – «Όλα σωστά στη 15η αγωνιστική» (Vid)

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν εντόπισε κάποιο σοβαρό λάθος στα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Στην καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων προχώρησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ που δημοσιοποίησε το βίντεο που αφορά στα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ασχολήθηκε με τρία παιχνίδια και δεν εντόπισε κάποιο σοβαρό λάθος.

Για το γκολ του Καρέλη πυ ακυρώθηκε στο ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, ο επικεφαλής της ΚΕΔ ανέφερε ότι σωστά ακυρώθηκε καθώς ο επιθετικός των γηπεδούχων έκανε χέρι.

Για τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως σωστά δόθηκαν από τον διαιτητή. «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι πέναλτι καθώς ο αμυντικός πατάει το πόδι του επιθετικού χωρίς να έχει καμία επαφή με την μπάλα», αναφέρει για το πρώτο, ενώ για το δεύτερο επάνω στον Κρέσπο, λέει πως: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι είναι πέναλτι καθώς ο αμυντικός εκτινάσσεται με απερίσκεπτο τρόπο με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με το πόδι του επιτιθέμενου χωρίς να έρθει σε επαφή με την μπάλα».

Όσο για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, υποστηρίζει ότι ήταν επίσης σωστή η απόφαση του Κουμπαράκη: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κίτρινη κάρτα καθώς το χέρι του αμυντικού ήταν τεντωμένο και έκανε το σώμα του μεγαλύτερο για να αποκρούσει το σουτ του επιθετικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ