Ανακοίνωση με καθυστέρηση η ΚΕΔ για τον Ντοσίδη

Ανακοίνωση με καθυστέρηση η ΚΕΔ για τον Ντοσίδη

Ο ρέφερι από την Θράκη νοσηλεύεται στην εντατική του «Αγία Όλγα» μετά το λιποθυμικό επεισόδιο στα τεστ του ΟΑΚΑ.

Χρειάστηκε να δημοσιευτεί η είδηση σε όλα τα site για να ανακοινώσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με καθυστέρηση σχεδόν 24 ωρών, το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ο διαιτητής Νίκος Ντοσίδης, στα αγωνιστικά τεστ για τους υποψήφιους βοηθούς της Γ’ Εθνικής, τη Δευτέρα (10/9), στο ΟΑΚΑ.

Ο 21χρονος ρέφερι από τη Θράκη νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το επεισόδιο που είπε οφείλεται σε λοίμωξη του αναπνευστικού έπειτα από ίωση που είχε περάσει πρόσφατα ή σε άλλη αιτία.

Η ΚΕΔ με την ανακοίνωση της έκανε γνωστό το αυτονόητο, ότι τα τεστ διακόπτονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ