Ανακοίνωση για Τζήλο από την ΕΠΣ Λάρισας και αναβολή πρωταθλημάτων

Ανακοίνωση για Τζήλο από την ΕΠΣ Λάρισας και αναβολή πρωταθλημάτων

Αμεση αντίδραση από την ΕΠΣ Λάρισας, με ανακοίνωση καταδίκης της επίθεσης στον Τζήλο και αναβολή όλων των πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου. «H επίθεση στον Τζήλο σχετίζεται 100% με το ποδόσφαιρο», προέβλεψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στη Λάρισα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Το σοβαρότατο αυτό περιστατικό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΕΣΠ Λάρισας,  η οποία με ανακοίνωσή της, αφού καταδίκασε την επίθεση στον Τζήλο, ενημέρωσε ότι αναβάλλει όλα τα πρωταθλήματα της Ενωσης για το προσεχές Σαββατοκύριακο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λάρισας αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μίλησε για το συμβάν στον ΣΠΟΡ FM και εξέφρασε την άποψη πως η επίθεση στον διαιτητή σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ενώ ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν δεχόταν απειλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας:

Για την κατάσταση του: «Μίλησα μαζί του. Δεν έχω πλήρη εικόνα. Δεν τον άκουσα σε καλή κατάσταση. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι και στο γόνατο. Τον περίμεναν κουκουλοφόροι και τον χτύπησαν πριν ξεκινήσει για τη δουλειά του, καθώς είναι πολιτικός μηχανικός».

Για το αν δεχόταν απειλές και αν σχετίζεται η επίθεση με το ποδόσφαιρο: «100% σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Είναι αγαπητό πρόσωπο εδώ στη Λάρισα και αφορά το ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη επίθεση. Δεν ξέρω αν το περίμενε ή αν δεχόταν απειλές. Θα πάω και θα μιλήσω μαζί του για να προχωρήσουμε τις μηνύσεις ή άλλο απαιτείται για την υπόθεση. Τώρα θα πάω να τον δω για να διαπιστώσω την κατάστασή του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ