Ξεκίνησε η συνάντηση των διαιτητών με ΕΠΟ και Βασιλειάδη

Ξεκίνησε η συνάντηση των διαιτητών με ΕΠΟ και Βασιλειάδη

Η συνάντηση που είναι σε εξέλιξη θα κρίνει και τι μέλλει γενέσθαι με τους διαιτητές και αν οι τελευταίοι θα βάλουν τέλος στην αποχή που είχαν κηρύξει μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο

Η σημερινή συνάντηση (ξεκίνησε στις 11:30) των διαιτητών με την ΕΠΟ, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και εκπροσώπους της Λίγκας και της αστυνομίας θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της συνάντησης αυτής, θα ανακοινωθεί άλλωστε και η απόφαση των διαιτητών, αναφορικά με το αν θα σταματήσουν την αποχή που είχαν κηρύξει μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Στη συνάντηση είναι οι διαιτητές Τάσος Παπαπέτρου, Γιάννης Παπαδόπουλος και οι βοηθοί Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, όπως επίσης και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Παρών είναι και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα ενώ λίγο πριν από την έναρξη της συνάντησης έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ