Για αυτό προτάσσουν την διακωμώδηση…

Για αυτό προτάσσουν την διακωμώδηση…

Στόχος να ανταποδώσουν την βοήθεια του Σκουλά και να «κρύψουν» την σφαγή του Πανιωνίου.

Δίνουν μεγάλη «μάχη» για να αλλάξουν την πραγματικότητα. Και όμως η ουσία είναι πως είναι 100% χαμένοι. Έχουν καταφέρει να βρίσκονται άπαντες απέναντι τους. Ότι επικοινωνιακά τρικ και αν χρησιμοποιήσουν έχουν ήδη ηττηθεί. Και το κατανοούν, φαίνεται από τα νεύρα, την πίεση που βγάζουν.

Λογικό, ο ΠΑΟΚ και όσοι τον υπηρετούν (μέσα και έξω από την ομάδα) δεν είναι μαθημένοι σε μεγαλεία.

Με ψέμα, γραφικότητα, μίσος και πολεμικές ιαχές προσπαθούν να συσπειρώσουν τουλάχιστον τους δικούς τους οπαδούς έχοντας καταφέρει να είναι ο σύλλογος των 2 πρωταθλημάτων που με την αλαζονεία που βγάζει έχει γίνει ο πιο αντιπαθητικός για όλους τους υπόλοιπους.

Μιλάμε για… επιτυχία, όχι μόνο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά και αυτών που χειρίζονται επίσημα και ανεπίσημα την επικοινωνία του.

Για αυτό και τα στοχευμένα δημοσιεύματα πως ο Σκουλάς θα τιμωρηθεί για διακωμώδηση του αθλήματος επειδή δεν διέκοψε το ματς μετά την άρνηση των παικτών του Πανιωνίου να κάνουν σέντρα στο 4-2.

Και προφανώς ο Σκουλάς όφειλε να διακόψει το ματς και όχι μετά από δύο λεπτά να σφυρίξει λήξη χωρίς να έχει γίνει η σέντρα. Όμως φαίνεται πως και ο ίδιος έφτασε στα όρια του, δεν είχε τα άντερα να κάνει και αυτό.

Σαφέστατα λοιπόν ο Σκουλάς θα τιμωρηθεί και για αυτό. Αλλά αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό για όλα όσα έκανε στο ματς, για την αμέριστη βοήθεια στον ΠΑΟΚ, την δύσκολη στιγμή που τον χρειάστηκε. Μαζί με την Κουρομπύλια τον έστειλε στα ημιτελικά με το πέναλτι εφεύρεση. Και να ήταν μόνο αυτά;

Για την σφαγή του Πανιωνίου ο Σκουλάς, που έχει ξαναπροσφέρει τη βοήθεια του στην αγαπημένη ομάδα της… εξυγίανσης θα πρέπει να μην ξαναπιάσει στα χέρια του σφυρίχτρα.

Αλλά ο Περέιρα και τα φιλαράκια της… εξυγίανσης του Σαββίδη πρέπει με κάποιο τρόπο να σώσουν τον ΠΑΟΚ από τον διασυρμό. Παρότι ξέρουν πως δεν σώζεται με τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ