«Ξεπλένοντας» τον Βίτορ για τους «ξένους VARίστες»

«Ξεπλένοντας» τον Βίτορ για τους «ξένους VARίστες»

Οσο η ώρα της ανακοίνωσης των διαιτητών του ντέρμπι πλησιάζει, τόσο διάφορα ενδιαφέροντα προκύπτουν για τις... «σκέψεις» και τις «διαφωνίες» στην ΚΕΔ, με σκοπό να προβληθεί ο «καλός Περέιρα»!

Εδώ και λίγες ημέρες σέρνεται μια αστεία φημολογία, σχετικά με το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και τους διαιτητές που θα έχουν τον έλεγχο του VAR. Η φημολογία αυτή, λοιπόν, αναφέρει ότι κάποιοι στην ΚΕΔ θέλουν να επιλεγούν Ελληνες διαιτητές για το VAR. Και κάποιοι άλλοι, θέλουν ξένους στο VAR. Με τον Ισπανό Μάριν να αναφέρεται ως… ένθερμος υποστηρικτής των Ελλήνων και τον Περέιρα ως υπέρμαχος της… ξένης επιλογής.

Από όπου κι αν το πιάσεις το συγκεκριμένο θέμα, είναι κωμικό. Και προκαλεί απορίες ποιος και γιατί μπορεί να μπει στη διαδικασία να δώσει «άλλοθι» σε μια ΚΕΔ που εξ αρχής έχει δείξει ότι βασιλεύει η μονοκρατορία. Η αρχή του ενός. Η αρχή του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Του Golden Boy της ελληνικής διαιτησίας. Του μίστερ 20+ χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Του ίδιου που έβαλε το φιλαράκι του από την Πορτογαλία (Ζόρζε Σόουζα) στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Του ίδιου που στο ίδιο παιχνίδι επέλεξε τον… Φωτιά για VARίστα. Ο ίδιος που κάνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, όπου θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Παρά μόνο εκεί που ο ίδιος θέλει.

Είναι τουλάχιστον κωμικό και δείχνει άγνοια της κατάστασης, να υποστηρίζει ο οποιοσδήποτε ότι ο Περέιρα θα… ρωτήσει τον Μάριν ή οποιονδήποτε άλλον ποιους διαιτητές θα βάλει στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Είναι εκτός πραγματικότητας, πώς το λένε.

Διότι ακόμη κι αν ο ίδιος ο Περέιρα το λέει, ακόμη και δημόσια να το παραδεχθεί, με τη φωνούλα του, θα το κάνει μόνο με έναν λόγο: Να καλύψει τον κ@$# του. Να είναι αυτός «ο καλός που διάλεξε τους ξένους VARίστες». Ή «ο καλός που ήθελε ξένους VARίστες, αλλά δεν τον άφησαν». Μιλάμε για την απόλυτη παπάτζα. Κωμωδία.

Η ουσία είναι μία. Εάν η ΚΕΔ δεν επιλέξει ξένους για όλες τις διαιτητικές θέσεις, θα είναι έκθετη, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι κανείς Ελληνας διαιτητής δεν έχει την αξιοπιστία, την ικανότητα ή το «ειδικό βάρος» να αντεπεξέλθει.

Για τον διαιτητή, δε, ούτε να το συζητάμε. Εάν δεν είναι κάποιος της Ελίτ κατηγορίας, αλλά επιλεγεί κανένας απίθανος Φινλανδός, τότε θα φανούν πολλά για τις προθέσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ