Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τη διακοπή του πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τη διακοπή του πρωταθλήματος!

Την ώρα που το σύνολο των ομάδων διαφωνεί με τις ενέργειες των διαιτητών, το σύστημα ΠΑΟΚ στοιχίζεται πίσω από την απόφασή τους και τους «ωθεί» να επιμείνουν. Επιβεβαιώνοντας ποιος πραγματικά επιθυμεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να μην χάσει τα κεκτημένα.

Δεν είναι τυχαίο. Και σίγουρα δεν είναι κάτι που προξενεί έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ έχει ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό των διαιτητών. Χωρίς περιστροφές. Χωρίς καμία διάθεση να κρύψει τις προθέσεις του. Και με το μήνυμα που στέλνει να είναι σαφές. Ο ΠΑΟΚ κάνει αυτό που επιτάσσει η πολιτική του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που χαρακτηρίζει τη διοίκησή του. Είναι στο πλευρό αυτών που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Αυτόν που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα.

Είναι απολύτως λογικό ο ΠΑΟΚ να στέκεται δίπλα στους διαιτητές. Δίπλα στον Φωτιά, τον Ευαγγέλου, τον Διαμαντόπουλο, τον Ζαχαριάδη, τον Σκουλά και όλη την υπόλοιπη «αφρόκρεμα» της ελληνικής διαιτησίας. Ετσι όπως το πάει, έως και τον Κομίνη θα αγαπήσει, για να δείξει πόσο πολύ νοιάζεται για το πρόβλημα των διαιτητών. Το πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι διαιτητές, επηρεάζοντας ευθέως παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις τρομακτικές αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και της συνολικής εικόνας στη Λίγκα. Γιατί να έχει, άλλωστε; Ο,τι γίνεται είναι προς όφελός του. Οι διαιτητές είναι αυτοί που τον επανέφεραν στην κορυφή. Αυτοί που αλλοίωσαν κραυγαλέα την πραγματικότητα. Απροκάλυπτα. Και τώρα ζητούν και τα ρέστα. Προσπαθώντας να πείσουν ότι είναι τα… θύματα. Και όχι αυτοί που έχουν δημιουργήσει αυτή την κατάσταση.

Η προστασία του ΠΑΟΚ και του συστήματός του στους διαιτητές, είναι αυτό που όλοι καταλαβαίνουν. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ, ως ευνοημένος από το σύστημα της Εξυγίανσης, στο οποίο επίσης προΐσταται απροκάλυπτα (και το διατρανώνει μάλιστα), δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα βάλει με όλους τους υπόλοιπους, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με ό,τι συμβαίνει.

Ωστόσο, επειδή πλέον UEFA, FIFA και όσοι ασχολούνται με το «ελληνικό πρόβλημα» σοβαρά και όχι στα λόγια, έχουν καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Και ειδικά με τη στάση (έστω και ανεπίσημη) που τηρεί ο Δικέφαλος του Βορρά, καταλαβαίνουν ακόμη περισσότερα. Όπως και με την εντελώς οκνηρή στάση που τηρεί η ΕΠΟ στο θέμα των διαιτητικών αποφάσεων.

Ο ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό των διαιτητών, στηρίζοντας την απόφασή τους για διακοπή του πρωταθλήματος. Και ουσιαστικά «ωθώντας» τους στην απόφαση αυτή. Επιβεβαιώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ποιος πραγματικά θέλει τη διακοπή. Πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσει χάος και δεν θα χάσει τα κεκτημένα.

Αλλά, είπαμε, ό,τι και να γίνει από εδώ και πέρα. Το σύστημα πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Εκτέθηκε. Και στους διεθνείς προστάτες του. Που σιχαίνονται να τους εκθέτουν με τέτοιον τρόπο…

ΥΓ. Εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η στάση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα. Αλλά και των «δικών του» ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ