Πραξικόπημα Περέιρα: Τα γυρίζει για τα πλει-οφ. Θέλει Έλληνες διαιτητές

Πραξικόπημα Περέιρα: Τα γυρίζει για τα πλει-οφ. Θέλει Έλληνες διαιτητές

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Ο υπάλληλος Περέιρα παραβαίνει τη συμφωνία με UEFA και FIFA θέλοντας να ανατινάξει τα πλει-οφ.

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται με «γοργούς ρυθμούς». Το είδαμε χθες στο ΟΑΚΑ με το «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στους διαιτητές του Κυπέλλου με τον Αρη και το βλέπουμε κάθε εβδομάδα μέσω και τον εντολοδόχων του Μέλο Περέιρα.

Του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από του χέρι για να ανατινάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προκαλέσει χάος. Ο Ιβηρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσει όσους λένε ότι είναι επικίνδυνος και ικανός να βάλει… φωτιά στα πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μέλο Περέιρα έστειλε επιστολή στη Λίγκα, στην οποία γράφει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τις ομάδες και λέει ότι δεν μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές για τη διεξαγωγή των πλέι οφ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στην επιστολή του αναφέρει ότι δεν μπορεί να βρει τόσους πολλούς ξένους διαιτητές για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των παιχνιδιών των πλέι οφ, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα άλλα πρωταθλήματα, αλλά και το… Nations League. Τώρα, πώς επηρεάζει το πλάνο και την προσπάθεια του Περέιρα το Nations League, που ξεκινάει το καλοκαίρι, μόνο ο ίδιος ξέρει.

Ο Ιβηρας μάλιστα στην επιστολή του αναφέρει ότι ο ίδιος θα κρίνει σε ποιους αγώνες θα χρειαστεί να μπουν ξένοι διαιτητές και σε ποιους αγώνες θα χρησιμοποιηθούν Ελληνες. Μια επιστολή – απόφαση του Περέιρα, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ουσιαστικά αποτελεί πραξικόπημα από τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, καθώς εδώ και αρκετό καιρό είχε συμφωνηθεί ότι τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές.

Στη συνάντηση των Big 4 με FIFA και UEFA είχε συμφωνηθεί ότι τα πλέι οφ θα γίνουν με διαιτητές από το εξωτερικό, μια απόφαση που είχε παρθεί ομόφωνα και στο σχετικό Δ.Σ της Λίγκας. Οι ομάδες είχαν αποφασίσει ομόφωνα και είχαν υποβάλλει το σχετικό αίτημα, προκειμένου να υπάρχουν ξένοι διαιτητές τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο στο VAR.

Όλα αυτά είχαν συμφωνηθεί, είχαν ανακοινωθεί και όλοι νόμιζαν ότι θα υλοποιηθούν. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς ο Περέιρα με την επιστολή του βάζει… φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απειλεί να ανατινάξει στον αέρα τα πλέι οφ. Ο Περέιρα, ο οποίος είναι εδώ ως επιλογή των FIFA και UEFA. Δηλαδή, ένας υπάλληλος της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας, παραβαίνει τις εντολές τους και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προκαλέσει προβλήματα και να δημιουργήσει χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πραξικόπημα και αλλαγή της απόφασης, που είχε παρθεί ανάμεσα στους Big 4 της Σούπερ Λίγκας και τους κορυφαίους παράγοντες των δύο ομοσπονδιών, όπως είναι το Νο. 3 της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και ο επιτετραμμένος της FIFA, Νίκολα Λούκα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA). Βέβαια, ο Περέιρα δεν έγινε… τρελός μέσα σε μία νύχτα.

Η επιστολή του έρχεται ως συνέχεια των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών, που έλεγαν «γιατί να γίνουν οι αγώνες των πλέι οφ με ξένους διαιτητές». Δημοσιεύματα, που φαίνεται ότι… άρεσαν στον Μέλο Περέιρα, ο οποίος φέρεται πρόθυμος να τα υιοθετήσει. Ενα πραξικόπημα, το οποίο ουσιαστικά είχε… προαναγγελθεί.

Η πρόθεση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, πάντως, προκάλεσε την οργή των ανθρώπων των ομάδων, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν νέο αίτημα στην ΚΕΔ για χρήση ξένων διαιτητών στα ματς των πλέι οφ. Μια απόφαση, που πάρθηκε ομόφωνα από τα μέλη του συνεταιρισμού. Ομόφωνα, τουλάχιστον, όσον αφορά στα φανερά, γιατί στο παρασκήνιο συμβαίνουν πολλά. Ποια ομάδα άραγε δεν θέλει ξένους διαιτητές;

Ποιος ισχυρός του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει τη δύναμη να ελέγχει καταστάσεις σε ΚΕΔ και ΕΠΟ δεν θέλει να γίνουν τα πλέι οφ με ξένους διαιτητές, αλλά με Ελληνες;

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ