Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ αποτελεί δικαίωση και για τον Φαν Σιπ. Τι, όχι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραιτήθηκαν και άλλοι δυο εφέτες της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ!

Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε ανθρώπους της Δικαιοσύνης έφεραν άλλες δυο παραιτήσεις στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!

Παραιτήθηκαν και άλλοι δυο εφέτες της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ! | to10.gr

Μετά τις χθεσινές συγκλονιστικές εξελίξεις και τις μαφιόζικες επιθέσεις δολοφονίας χαρακτήρων που τα γνωστά δημοσιογραφικά γκρουπούσκουλα εξαπέλυσαν εναντίον τους, αλλά και οι απειλές για τη ζωή τους, οδήγησαν τους δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων, κ.κ. Φιλοπουλο και Βρυώνη σε παραίτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα έγινε γνωστό ότι από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ παραιτήθηκαν ακόμη δυο εφέτες και συγκεκριμένα οι κα Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και ο κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου.

Χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι παραίτησής τους, θεωρείται βέβαιο στο δικαστικό σώμα ότι μετά τις επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων τους δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι.
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΚΑ;;;; ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ;;; ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ;;;

Σε κάθε περίπτωση οι κ. Φιλόπουλος και Βρυώνης ως Ανώτατοι δικαστές και μάλιστα εφέτες προέκριναν με την απόφαση τους την εφαρμογή του νόμου και βάσει αυτού θεώρησαν ανέλεγκτη την απόφαση της ΕΕΑ. Τώρα τους λέει το CAS αψηφίστε το νόμο και κρίνετε ξανά τα συμπεράσματα της απόφαση της ΕΕΑ. Τι πρέπει να κάνουν αναρωτιέμαι:

1. Ως τακτικοί δικαστες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εφαρμόσουν τους νόμους ελληνικού κράτους.
2. Ως διαιτητές κατώτερου διαιτητικου οργανου οφείλουν να ακολουθήσουν την απόφαση του ανώτερου -Αν ομως αντιβαίνει η απόφαση του στον νόμο, όχι.

Επομένως? Αποκλείεται και οι επόμενοι εφέτες, όποιος μείνει μαζί με τον Θεσσαλονικέα Βοκα, ως ανώτατοι τακτικοί Δικαστές να βγάλουν κόντρα στο CAS την ίδια απόφαση, ερμηνεύοντας τον νόμο με τον ίδιο τρόπο με τους συναδέλφους τους κ.κ. Φιλόπουλο και Βρυώνη?

Ίδωμεν… δυσωδία πάντως βγάζει ο χειρισμός της ΕΠΟ στο θέμα. Και σύντομα θα αποκαλύψουμε ακριβώς τα πρόσωπα της ομοσπονδίας που εμπλέκονται σε αυτό.