Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

ΕΠΟ : Μένουν μέχρι το τέλος του μήνα Μάριν και Φούσεκ

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε και επίσημα ότι ο Τσέχος εμπειρογνώμονας και το μέλος της ΚΕΔ παρέτειναν προσωρινά τη συνεργασία τους.

ΕΠΟ : Μένουν μέχρι το τέλος του μήνα Μάριν και Φούσεκ | to10.gr

Στην Αθήνα θα μείνουν μέχρι τις 31 Αυγούστου ο Πετρ Φούσεκ και ο Χουάν Αντόνιο Μάριν… Ο πρώτος είναι ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας που όρισαν οι FIFA και UEFA και συμβάλλει στην καθημερινή λειτουργία της ΕΠΟ. Ο 55χρονος Τσέχος θα συνεχίσει τη δουλειά του για έναν μήνα ακόμα ουσιαστικά, πριν αποχωρήσει από τη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίστοιχα, μέχρι τις 31/8 επεκτάθηκε η συνεργασία με το μέλος της ΚΕΔ, Χουάν Αντόνιο Μάριν. Είναι αυτός ο οποίος θα ενημερώσει τον νέο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τους συνεργάτες του, Ζοάο Καπέγια και Άλαν Σνόντι, για να μην προκύψει κενό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο διπλός αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Super League 1 μεταξύ ΑΟ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης θα διεξαχθεί στις 22 και 29 Αυγούστου 2020.

Απεδέχθη το αίτημα της Super League 1 για παράταση της υποβολής του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 έως τις 31 Αυγούστου 2020.

Ενέκρινε το αίτημα της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας της διαδικασίας αδειοδότησης των σωματείων της έως την 31 Αυγούστου 2020.

Από τον πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Ευάγγελο Γραμμένο έγιναν επίσης γνωστά τα παρακάτω:

Κατόπιν κοινής απόφασης των FIFA και UEFA, η θητεία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα στην Ε.Π.Ο. κ. Πετρ Φούσεκ επεκτείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020.

Σε συνέχεια των αποφάσεων της «ομάδας εργασίας», η οποία είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη επιλογής του νέου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., η συνεργασία του κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν επεκτείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή μετάβαση των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής στον πρόεδρο και τα μέλη της νέας Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.

Η θητεία των κκ Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και Λιφ Λιντμπεργκ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/Ε.Π.Ο. ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 2020. Ο πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. ευχαρίστησε τα δύο μέλη της Κ.Ε.Δ. για την όλη εργασία τους στην Επιτροπή, την προσφορά και την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας και την εκπαίδευση των Ελλήνων Διαιτητών στο διάστημα 2017 έως 2020».