Στην Επιτροπή Δεοντολογίας έστειλε τις καταγγελίες ΠΑΟΚ και Καραπαπά ο Σιμιτζόγλου

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας έστειλε τις καταγγελίες ΠΑΟΚ και Καραπαπά ο Σιμιτζόγλου

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έστειλε τις καταγγελίας του Καραπαπά και του ΠΑΟΚ για τον Σιαμπάνη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία ξεκινά έρευνα.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έστειλε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, τον φάκελο των καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά και του ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Μάριου Σιαμπάνη.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Καραπαπάς έχει κάνει λόγο (και κατέθεσε σήμερα επ αυτού) για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, ενώ ο ΠΑΟΚ ζητάει να τιμωρηθεί ο Σιαμπάνης με δύο χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο παίκτης ανέφερε σε επιστοή του σε Λίγκα και ΕΠΟ πως πράγματι έχει γίνει απόπειρα δωροδοκίας προς το μέρος του με χρηματικό ποσό, παραμονές του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας θα ξεκιήσει έρευνα και κατόπιν αυτής θα προχωρήσει σε εισήγηση προς το δικαστικό τμήμα για τα πειθαρχικά ζητήματα. Το δικαστικό τμήμα θα είναι αυτό που θα αποφασίσει αν θα θέσει τις υποθέσεις στο αρχείο ή θα τις στείλει σε ακρόαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ