Καραπαπάς στα γραφεία της ΕΠΟ: «Δεν έχετε όρια, έχετε ξεφτιλιστεί. Ολη η Ελλάδα ήξερε την κλήρωση πριν γίνει»

Καραπαπάς στα γραφεία της ΕΠΟ: «Δεν έχετε όρια, έχετε ξεφτιλιστεί. Ολη η Ελλάδα ήξερε την κλήρωση πριν γίνει»

Βαριές κουβέντες από τον Κώστα Καραπαπά στους ανθρώπου της ΕΠΟ, μέσα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, για την κακοστημένη κλήρωση του Κυπέλλου.

Η κλήρωση-παρωδία του Κυπέλλου από την ΕΠΟ, δεν μπορούσε να μην επιφέρει αντιδράσεις. Ειδικά από τη στιγμή που από χθες είχαν ουσιαστικά κυκλοφορήσει τα ζευγάρια που είχαν… αποφασιστεί από τους αρμοδίους. Με την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά να επιβεβαιώνεται εντυπωσιακά λίγες ώρες μετά.

Λίγη ώρα μετά το κακοστημένο σόου της ΕΠΟ, λοιπόν, ο Κ. Καραπαπάς βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Με σκοπό να πει όσα είχε μπροστά στους αρμοδίους. Μπροστά σε εκείνους που φροντίζουν να εξευτελίζουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα στο «μαγαζί» τους. Γιατί τέτοιο έχει γίνει η ΕΠΟ στην εποχή της «Εξυγίανσης». Μαγαζάκι. Με συγκεκριμένους ιδιοκτήτες, που το τρέχουν μαριονέτες, που κάνουν ό,τι τους πουν.

Τι είπε ο Κ. Καραπαπάς στον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου Γαβριηλίδη και στους συν αυτώ; Τους είπε ότι «..έχετε ξεφτιλιστεί. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Φαίνεται πως δεν έχετε όρια. Από χθες όλη η Ελλάδα ήξερε πως ο Ολυμπιακός θα κληρωθει με τον Άρη και οι άλλοι με τα φιλαράκια τους».

Τι απάντησαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ στα όσα είπε ο Καραπαπάς; Τίποτε. Απολύτως τίποτε. Αλλά και τι μπορούσαν να απαντήσουν; Ποια απάντηση θα «κάλυπτε» το προφανές; Αυτό που είδε όλη η Ελλάδα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ