Στον «τοίχο» ο Γραμμένος από FIFA και UEFA

Στον «τοίχο» ο Γραμμένος από FIFA και UEFA

Οι FIFA και UEFA έστειλαν τελεσίγραφο στον Βαγγέλη Γραμμένο και την ΕΠΟ, προκειμένου να συμμορφωθεί με τον Κώδικα Δεοντολογίας, ζητώντας τιμωρίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, οι διεθνείς ομοσπονδίες έδειξαν «κίτρινη κάρτα» στη διοίκηση Γραμμένου αναφορικά με τις παραπομπές παραγόντων που με δηλώσεις τους δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Ο Γραμμένος ως τώρα ακολουθούσε ήπια πολιτική και δεν παρέπεμπε […]

Οι FIFA και UEFA έστειλαν τελεσίγραφο στον Βαγγέλη Γραμμένο και την ΕΠΟ, προκειμένου να συμμορφωθεί με τον Κώδικα Δεοντολογίας, ζητώντας τιμωρίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, οι διεθνείς ομοσπονδίες έδειξαν «κίτρινη κάρτα» στη διοίκηση Γραμμένου αναφορικά με τις παραπομπές παραγόντων που με δηλώσεις τους δυσφημούν το ποδόσφαιρο.

Ο Γραμμένος ως τώρα ακολουθούσε ήπια πολιτική και δεν παρέπεμπε κανέναν παράγοντα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Απόρροια αυτής της στάσης, είναι η ύπαρξη πολλών περιπτώσεων με δηλώσεις οι οποίες ανέβασαν τους τόνους. Οι δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες απαίτησαν την αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών δίχως εκπτώσεις ρίχνοντας απειλές ακόμα για για «ξήλωμα» της διοίκησης σε εάν δεν συμμορφωθεί.

«Καμία ανοχή σε κρούσματα βίας, παραβατικής συμπεριφοράς και δυσφημιστικών δηλώσεων», είναι χαρακτηριστικά η εντολή των διεθνών συνομοσπονδιών.

Άλλωστε, το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει υπό επιτήρηση και οι διεθνείς ομοσπονδίες απαιτούν μηδενική ανοχή σε κρούσματα ατιμωρησίας. Αυτό εξάλλου μαρτυρά και ο διορισμός του Χουάν Μαρίν στην ΚΕΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ