Το έσκασαν με αναβολή – Η δικηγόρος του Μελισσανίδη εκπροσώπησε τον Δημητρίου!

Το έσκασαν με αναβολή – Η δικηγόρος του Μελισσανίδη εκπροσώπησε τον Δημητρίου!

Δραπέτευσαν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ με τεχνάσματα αναβολής, οι έκπτωτοι της ΕΠΟ, Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης - Στις 27 Απριλίου η εκδίκαση.

Η ομηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Μαζί και η… κοροϊδία για μια σειρά από θέματα κρίσιμα που επιβεβαιώνουν την κατάσταση. Όσα συνέβησαν πριν από λίγο στην αίθουσα της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι εξόχως χαρακτηριστικά. Και της… ομηρίας, αλλά δυστυχώς και της κοροϊδίας.

Μετά από μήνες υπομονής και καθυστερήσεων έφτασε το μεσημέρι (15.00) ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας το σκάνδαλο της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η περίφημη υπόθεση με την παράνομη αδειοδότηση ομάδων της Football League για να συμμετάσχουν στη Super League 2.

Η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, που σε μια νύχτα καταπατώντας τον ΚΑΠ έδειξε και απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ποιοι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε τι χέρια βρίσκεται η Ομοσπονδία.

Πόσο πιο χαρακτηριστικό άλλωστε παράδειγμα, από την υπενθύμιση ότι η περίφημη αυτή Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων απαρτίζεται από τον αναπληρωτή πρόεδρο (Π. Δημητρίου), τον αντιπρόεδρο (Στέργιος Αντωνίου) και τον ταμεία (Κλέαρχος Τζαφέρης) της ΕΠΟ.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας καταπάτησε τον ΚΑΠ. Η διοίκηση της ΕΠΟ παρανόμησε. Η διοίκηση της ΕΠΟ είναι από τότε «έκπτωτη» αλλά και γαντζωμένη στις καρέκλες της με έναν σωρό τεχνάσματα. Διότι η αθλητική δικαιοσύνη όσες φορές έχει εκδικάσει ως τώρα την υπόθεση, έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: Πως οι συγκεκριμένοι κύριοι πρέπει να τα μαζέψουν και να φύγουν από το Πάρκο Γουδή. Είναι «έκπτωτοι» οριστικά. Εκείνοι όμως παίζουν άμυνα με έναν σωρό τρόπους. Με το αίτημα «αναψηλάφησης» της υπόθεσης (που απορρίφθηκε αλλά κόστισε πολύ χρονικά) κλπ.

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στα μέσα του Απρίλη. Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα και ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, έπειτα από την καταγγελία της ΑΕΛ: Για την καθοριστική εκδίκαση που θα έδινε οριστική και αμετάκλητη διάσταση στην υπόθεση. Τι έκαναν οι τρεις διοικούντες της ΕΠΟ; Οι δύο (Αντωνίου, Τζαφέρης) ζήτησαν και τελικώς πήραν αναβολή επικαλούμενοι κώλυμα. Και ο τρίτος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Νο1 από την εποχή που παραιτήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, εμφανίστηκε με «εκπρόσωπο» την επί σειρά ετών δικηγόρο και στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Μελισσανίδη: Την Ελευθερία Ρίζου! Κίνηση που άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό…

Ναι, με την δικηγόρο του «Τίγρη» ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. Προφανώς με κάθε νόμιμο δικαίωμα να επιλέξει την υπεράσπιση του. Αλλά και με τους παροικούντες της ποδοσφαιρικής… Ιερουσαλήμ να αναρωτιούνται πως γίνεται σε μια εποχή που η Ομοσπονδία έχει την ρετσινιά πως λειτουργεί σαν «υποκατάστημα» συγκεκριμένης ομάδας, ο ίδιος ο εκτελών χρέη προέδρου εμφανίζεται με μια συνήγορο που και μόνο η παρουσία της δίνει… τροφή για σκέψη!

Όπως και να έχει; Οι κατηγορούμενοι… δραπέτευσαν προσωρινά. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για την 27η του Απρίλη (15.00). Και πλέον θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ήδη αναζητείται λόγος για το επόμενο «τρικ» που θα την καθυστερήσει.

Στην αίθουσα της Επιτροπής ήταν κανονικά ο Αλέξης Κούγιας που σαν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει συμβάλει καθοριστικά για να «ξεσκεπαστεί» αυτή η ιστορία. Από τους κατηγορούμενους ο Στέργιος Αντωνίου δεν παρέστη καν όπως και ο δικηγόρος του (ζήτησε εγγράφως την πρώτη αναβολή γιατί είχε κάποια υπόθεση στον Βόλο). Ο Κλέρχος Τζαφέρης κατέθεσε τα άλλα δύο αιτήματα αναβολής.

Ο ίδιος γιατί λέει πήρε τον φάκελο της υπόθεσης στα χέρια του πριν από μια εβδομάδα και μιας και είχε άλλα θέματα δεν πρόλαβε να την μελετήσει (!!!!) και ο δικηγόρος του (Π. Λασκαράκης) που δεν ήταν εκεί επικαλούμενος και εκείνος κάποια άλλη επαγγελματική υποχρέωση!

Στο μεταξύ το πρωτάθλημα της Super League 2 σε λίγο ολοκληρώνεται. Και οι ομάδες που παρανόμως πήραν άδεια συμμετοχής, όχι μόνο αγωνίζονται αλλά προφανώς και έχουν κανονικά μερίδιο στα όποια πλεονεκτήματα αυτής της συμμετοχής (από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, το στοίχημα κλπ). Ελληνικό ποδόσφαιρο… 2022. Κρίμα που η ΕΠΟ στεγάζεται στο Πάρκο Γουδή και όχι στο Δελφινάριο.Μετά από μήνες υπομονής και καθυστερήσεων έφτασε το μεσημέρι (15.00) ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας το σκάνδαλο της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η περίφημη υπόθεση με την παράνομη αδειοδότηση ομάδων της Football League για να συμμετάσχουν στη Super League 2.

Η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, που σε μια νύχτα καταπατώντας τον ΚΑΠ έδειξε και απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ποιοι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε τι χέρια βρίσκεται η Ομοσπονδία.
Πόσο πιο χαρακτηριστικό άλλωστε παράδειγμα, από την υπενθύμιση ότι η περίφημη αυτή Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων απαρτίζεται από τον αναπληρωτή πρόεδρο (Π. Δημητρίου), τον αντιπρόεδρο (Στέργιος Αντωνίου) και τον ταμεία (Κλέαρχος Τζαφέρης) της ΕΠΟ.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας καταπάτησε τον ΚΑΠ. Η διοίκηση της ΕΠΟ παρανόμησε. Η διοίκηση της ΕΠΟ είναι από τότε «έκπτωτη» αλλά και γαντζωμένη στις καρέκλες της με έναν σωρό τεχνάσματα. Διότι η αθλητική δικαιοσύνη όσες φορές έχει εκδικάσει ως τώρα την υπόθεση, έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: Πως οι συγκεκριμένοι κύριοι πρέπει να τα μαζέψουν και να φύγουν από το Πάρκο Γουδή.

Είναι «έκπτωτοι» οριστικά. Εκείνοι όμως παίζουν άμυνα με έναν σωρό τρόπους. Με το αίτημα «αναψηλάφησης» της υπόθεσης (που απορρίφθηκε αλλά κόστισε πολύ χρονικά) κλπ.

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στα μέσα του Απρίλη. Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα και ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, έπειτα από την καταγγελία της ΑΕΛ: Για την καθοριστική εκδίκαση που θα έδινε οριστική και αμετάκλητη διάσταση στην υπόθεση.

Τι έκαναν οι τρεις διοικούντες της ΕΠΟ ; Οι δύο (Αντωνίου, Τζαφέρης) ζήτησαν και τελικώς πήραν αναβολή επικαλούμενοι κώλυμα. Και ο τρίτος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Νο1 από την εποχή που παραιτήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, εμφανίστηκε με «εκπρόσωπο» την επί σειρά ετών δικηγόρο και στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Μελισσανίδη: Την Ελευθερία Ρίζου!

Κίνηση που άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ