ΕΠΟ : Κόβουν τις αναβολές και τις καταγγελίες a la carte

ΕΠΟ : Κόβουν τις αναβολές και τις καταγγελίες a la carte

Αποφάσεις εδώ και τώρα από τα πειθαρχικά όργανα από την ΕΠΟ του «δικού μας ανθρώπου» που αφού κάηκε στο χυλό τώρα φυσάει και το γιαούρτι.

Η κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα η αλήθεια είναι ότι ξέφυγε με τα πειθαρχικά όργανα.

Ακόμη και το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League που συνήθιζε να βγάζει αποφάσεις αυθημερόν, πήρε το… στραβό δρόμο και στην υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ άργησε χαρακτηριστικά να εκδώσει απόφαση. Όπως αποδείχθηκε βέβαια, περίμενε και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά όμως τέλος στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η οδηγία που θα δοθεί σε όλα τα πειθαρχικά όργανα θα είναι για μάξιμουμ μία αναβολή στις υποθέσεις και αποφάσεις άμεσα. Όλα αυτά υπό τις οδηγίες της FIFA βέβαια, που αφού είδε την ανικανότητα της διοίκησης Γραμμένου, είπε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Και η ομοσπονδία του «δικού μας ανθρώπου» τρέχει να κάνει όλα τα χατίρια για να αποφύγει το Grexit και τον διασυρμό.

Παράλληλα, θα μπει τέλος και στις καταγγελίες a la carte. Το δικαίωμα δηλαδή σε μία ομάδα να κάνει καταγγελία για τιμωρία ενός ποδοσφαιριστή, για παράδειγμα, όποτε αυτή θέλει. Τα σαΐνια οι δικηγόροι της ΕΠΟ που έγραψαν τον πειθαρχικό κώδικα, φαίνεται ότι είχαν το μυαλό τους στην… εξυγίανση, δεν φρόντισαν να βάλουν ένα χρονικό περιορισμό και μία ομάδα μπορούσε να κάνει καταγγελία όποτε ήθελε.

Με πρόταση λοιπόν, από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, μία ομάδα θα έχει το δικαίωμα να κάνει καταγγελία εντός 48 ωρών μετά το τέλος του αγώνα. Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τις ενστάσεις. 48 ώρες προθεσμία που μετράνε από την επόμενη ημέρα του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ