«Βόμβες» Τσιάρτα για Μελισσανίδη, ΕΠΟ, Μπαλτάκο και Γιαννάκη (vid)

«Βόμβες» Τσιάρτα για Μελισσανίδη, ΕΠΟ, Μπαλτάκο και Γιαννάκη (vid)

«Ρουκέτες» του Βασίλη Τσιάρτα στη συνέντευξή του στους BETARADES για το ποιος κάνει το κουμάντο στην ΕΠΟ. Ο Μελισσανίδης που του πρότεινε ρόλο προπονητή στην Εθνική, ο Παπαδόπουλος που κινεί τα νήματα και ο... μπροστινός Μπαλτάκος.

«Πρόεδρε να σε διευκολύνω με την ΑΕΚ για να μην έχεις θέμα. Να πάω εγώ προπονητής στην Εθνική Νέων και να το λύσουμε. Και μου απαντάει ο Μελισσανίδης «ok αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε». Βασίλης Τσιάρτας μέρος… δεύτερο και πλέον αναμένονται μεγάλες αναταράξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο σε αυτό, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ακόμα και σε καίριες θέσεις που αφορούν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στους BETARADES, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες είχαν δώσει στη δημοσιότητα το τρέιλερ αυτής. Και μέσα σε αυτό είχαμε μια μεγάλη αποκάλυψη.

«Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια με πήρε ο Μελισσανίδης τηλέφωνο. Μου λέει θα μπορούσες να αναλάβεις την Εθνική Ελπίδων;» ήταν η ατάκα του Τσιάρτα που ακούγεται στο τρέιλερ. Η συνέντευξη βγήκε σήμερα στον «αέρα» ολοκληρωμένη, με τον πρώην παίκτη της Εθνικής Ελλάδος να εξαπολύει «ρουκέτες» για πολλούς. Αποκαλύπτοντας και πάλι πως οι κουβέντες του με τον Μελισσανίδη αφορούσαν θέση προπονητή είτε στην Εθνική Ελπίδων, είτε στη Νέων και πλέον καλούνται οι εισαγγελείς να βρουν τις απαντήσεις πίσω από τις κουβέντες του Τσιάρτα.

Απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που προκύπτουν από τα λεγόμενα του πρώην ποδοσφαιριστή. Από πότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι υπεύθυνος για το ποιος θα είναι προπονητής στην Εθνική Ελπίδων και στην Εθνική Νέων; Πως μπορεί να συνεννοείται με υποψήφιο προπονητή της ΑΕΚ Β’ για να του βρει πόστο στην Εθνική και να τον καθησυχάζει γι’ αυτό;

Διαβάστε επίσης: Χαμός με κόσμο και Μελισσανίδη για τα διαρκείας: «Τίγρη τα τσέπωσες, κορόιδεψες τον κόσμο και τώρα τα αλλάζεις» (pics)

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Ο Τσιάρτας, στην αποκλειστική του συνέντευξη στους BETARADES μιλάει και για τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και λέει πως μέσω αυτού ξεκίνησε η ιστορία για να αναλάβει την Εθνική Νέων. Αναφέροντας πως ο Παπαδόπουλος είναι εκείνος που κινεί τα νήματα στην ΕΠΟ!

«Πέρσι ήταν να πάω στην Εθνική Νέων και μέσω του συνεργάτη του Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο οποίος όπως ξέρουν όλοι κινεί τα νήματα στην Ομοσπονδία».

«Ο Μπαλτάκος είναι μπροστινός»

Επί της ουσίας, ο Τσιάρτας αναφέρει πως Μελισσανίδης και Παπαδόπουλος είναι οι δύο άνθρωποι που αποφασίζουν για όλα και στην ΕΠΟ και στην Εθνική ομάδα. Και ο Μπαλτάκος; Ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής τον αποκαλεί «μπροστινό», όπως θα ακούσετε στη συνέντευξη.

Χαρακτηριστικά ο Τσιάρτας αναφέρει: «Με απέφυγε ο Μπαλτάκος. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Μπροστινός είναι και αυτός. Τον έβαλαν εκεί πέρα αυτοί που θέλουν να ελέγχουν την ΕΠΟ με τον τρόπο τον δικό τους. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό».

Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν τον Μπαλτάκο στην ΕΠΟ προκειμένου να την ελέγχουν; Ποιος είναι «ο δικός τους ο τρόπος» που αναφέρει ο Τσιάρτας; Θα υπάρξει κάποιος αρμόδιος φορέας να ασχοληθεί σοβαρά με τις αποκαλύψεις που κάνει ένας πρώην ποδοσφαιριστής, που γνωρίζει καλά την Εθνική ομάδα;

«Ο Κωνσταντινίδης δεν έχει το δίπλωμα που απαιτεί η UEFA»

Έριξε κι άλλες… βόμβες ο Τσιάρτας στη συνέντευξη «ποταμό» που παραχώρησε στους BETARADES. Που άγγιξαν και τον νυν τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος καλείται να αποδείξει πλέον αν όλες αυτές οι καταγγελίες είναι αληθινές. Κι αν είναι, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί από το πόστο του, διότι ο Τσιάρτας είπε ότι δεν έχει δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή προπονητή UEFA PRO, όπως ΑΠΑΙΤΕΙ η UEFA ώστε να δουλεύει κάποιος σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και σε τέτοιον ρόλο. Ενώ παράλληλα ανέφερε πως όταν ο Κωνσταντινίδης ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο δούλευε και ως ατζέντης ποδοσφαιριστών, με γραφείο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία.

«Σαφέστατη οδηγία της UEFA πως για να είναι κάποιος στην Εθνική θα πρέπει να έχει ή δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή UEFA PRO. Ο κύριος Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής στην Εθνική, δεν έχει τίποτα από τα δύο. Και συνεχίζει στην Εθνική. Και όταν μπήκε ο κύριος Κωνσταντινίδης στην ΕΠΟ, δούλευε και ως μάνατζερ με γραφείο και στην Ελλάδα και στη Γερμανία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Τσιάρτα.

«Όλοι στην ΕΠΟ είναι γλάστρες»

«Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι γλάστρες και μπροστινοί. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο», καταλήγει ο Τσιάρτας και πλέον τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Για να ψάξει, να βρει και να δώσει απαντήσεις στις πολύ σοβαρές καταγγελίες ενός παλαιμάχου ποδοσφαιριστή για το ποιος ελέγχει και με ποιον τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ποιος βάζει… χέρι στις Εθνικές ομάδες προκειμένου να περάσει τους ανθρώπους που θέλει.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 ανοίγει για τα καλά και τον φάκελο ΑΕΚ αναφέροντας με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν λίγες εβδομάδες πριν από το Euro της Πορτογαλίας με την περίφημη επίθεση των οπαδών της Ένωσης στο αθλητικό κέντρο στους Θρακομακεδόνες.  Εξηγεί με λεπτομέρειες γιατί χτυπήθηκαν ο Γιαννάκης Οκκάς και ο Μιχάλης Κασάπης, πως γλίτωσε κατά λάθος ο ίδιος «με κλείδωσε στα μπάνια ο Νίκος Πανταζής» και αναφέρει για πολλοστή φορά ως ηθικό αυτουργό τον Ντέμη Νικολαϊδη. Στα της ΑΕΚ κάνει λόγο και για τον υποβιβασμό της ομάδας το 2013 αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους που αυτή η εξέλιξη «τους βόλευε».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα στους Betarades, με τις μεγάλες αποκαλύψεις από το 40′ και μετά του βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ