ΕΠΟ για παραίτηση Γραμμένου και Μπάγεβιτς: «Βαρεθήκαμε τις γελοιότητες»!

ΕΠΟ για παραίτηση Γραμμένου και Μπάγεβιτς: «Βαρεθήκαμε τις γελοιότητες»!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αντέδρασε μέσω διαρροής στο δημοσίευμα για επιθυμία παραίτησης του Γραμμένου και πιθανής υποψηφιότητας των Μπάγεβιτς, Νικολάου, Δρόσου.

Η εξυγιαντική ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου έχει δείξει πολλάκις ότι η αναλγησία στις κινήσεις, τις αποφάσεις και τις επίσημες θέσεις σε ζητήματα κομβικά και κρίσιμα είναι το βασικό της γνώρισμα. Με τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας να λάμπει δια της απουσίας της στα σημαντικότερα θέματα του ποδοσφαίρου και να παίζει τον ρόλο του πόντιου Πιλάτου.

Εντούτοις, η διοίκηση Γραμμένου αποφάσισε να αντιδράσει… αστραπιαία σε δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport που έκανε λόγο για επιθυμία του Βαγγέλη Γραμμένου να μην συνεχεία στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας και ανέφερε ότι ως πιθανοί αντικαταστάτες του θεωρούνται οι Ντούσαν Μπάγεβιτς (εκτελεστικός διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ), Λάκης Νικολάου (χειρουργός, πρώην διεθνής παίκτης και παράγοντας) και Γιάννης Δρόσος (δικηγόρος, πρώην πρόεδρος Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ).

Μάλιστα, η διαρροή της ΕΠΟ για το θέμα της υποτιθέμενης παραίτησης του Γραμμένου, πέραν του ότι διαψεύδει το δημσίευμα, αναφέρει επιπλέον ότι «έχουμε βαρεθεί της γελοιότητες» και σημειώνει ότι «δεν θα διαψεύδουμε ξανά στο μέλλον ανάλογα δημοσιεύματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ