Οι σκοτεινές δυνάμεις που συνωμοτούν εις βάρος της ΕΠΟ και η οπαδική βία!

Οι σκοτεινές δυνάμεις που συνωμοτούν εις βάρος της ΕΠΟ και η οπαδική βία!

Αντί να βρει λύση για το που θα γίνει το ματς, κουνάει το δάχτυλο της σε αόριστους εχθρούς!

Κάθε φορά που αντιδρά ή ασχολείται η ΕΠΟ με τον τελικό Κυπέλλου, το κάνει ακόμα χειρότερο. Αντί να βρει λύση για το που θα γίνει το ματς, κουνάει το δάχτυλο της σε αόριστους εχθρούς! Τελευταίο παράδειγμα η ανακοίνωση της, από την οποία κρατάω την εξής πρόταση: «η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας».

Διαβάστε επίσης: Εκεί στηρίζεται ο Παναθηναϊκός για την αναβολή

Πραγματικά όποιος σκέφτηκε την συγκεκριμένη ανακοίνωση, είχε μεγάλη έμπνευση και θα μπορούσε εύκολα να γράφει σενάρια κινηματογραφικών ταινιών. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ανακάλυψε παράκεντρα εξουσίας, προσπάθειες παρεμπόδισης και άλλες θεωρίες συνομωσίας για την αδυναμία της ΕΠΟ να βρει πόλη και γήπεδο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά ή … συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης είναι πρόφαση και η απέλπιδα προσπάθεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Προέδρου της Τάκη Μπαλτάκου, να μεταφέρουν αλλού τις ευθύνες για την αδυναμία τους να διοργανώσουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Και να δικαιολογήσουν την ανεπάρκεια τους για το γεγονός ότι λιγότερο από ένα μήνα πριν την τέλεση του, δεν υπάρχει καν υποψήφιο γήπεδο, εκτός εάν θεωρούμε σοβαρές προτάσεις τη Λαμία και το Αγρίνιο, για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι!

Για την ΕΠΟ πάντως, πάντα κάποιος άλλος φταίει, η ευθύνη είναι των άλλων, αλλά ποτέ δική της. Σε αυτήν την ανακοίνωση μάλιστα, υπάρχουν και υπονοούμενα ακόμα και για την πυροσβεστική υπηρεσία Λάρισας, ότι τώρα ανακάλυψε ελλείψεις στο AEL Arena και όχι τόσο καιρό που εκεί αγωνίζεται ο Ηρακλής Λάρισας.

Ε ναι λοιπόν, οι Ελληνες πυροσβέστες έχουν συνταχθεί με τις παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις, επιβουλεύονται τη διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου και κάνουν τα πάντα για να μην γίνει το ματς. Τι άλλο θα ακούσουμε…

Και σα μην φτάνει αυτό, αναφέρεται στο ίδιο κείμενο… το πρόσχημα της οπαδικής βίας. Μάλλον εκεί στο Γουδή ή έχουν κοντή μνήμη ή ζουν σε άλλη χώρα.

Αφού θεωρούν… πρόσχημα την οπαδική βία, ας μας πουν στον περσινό τελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ εάν έγιναν επεισόδια. Η αστυνομία πάντως ανακοίνωσε 17 συλλήψεις, μετά τις μάχες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ενώ οι περισσότερες ιστοσελίδες έγραφαν για τελικό ντροπής.

Ούτε είναι τόσο μακρινό το 2017 όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δέρνονταν επί ώρες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πριν από τη σέντρα του ματς.

Η οπαδική βία υπάρχει και πάντα υπήρχε, άρα δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία.

Και λύσεις υπάρχουν για την αντιμετώπιση της, αρκεί να καταστρωθεί ένα οργανωμένο και πλήρες μελετημένο σχέδιο, κάτι που ο κ. Μπαλτάκος φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει.

Είναι σίγουρο ότι η υπόθεση του τελικού του Κυπέλλου, έχει πολλά ακόμα επεισόδια, τα οποία αναμένουμε με ανυπομονησία.

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ