Ρεζίλι και στην «Equipe» η ΕΠΟ: «Δεν έχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας»

Ρεζίλι και στην «Equipe» η ΕΠΟ: «Δεν έχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας»

Η ΕΠΟ συνεχίζει να ξεφτιλίζεται, με τη φαρσοκωμωδία με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου να κάνει τον γύρο του κόσμου...

Η ΕΠΟ τα έχει κάνει… μαντάρα εδώ και μήνες με την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, αφού δεν έχει βρει γήπεδο ακόμη και ενώ απομένουν δύο εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανικανότητα της ομοσπονδίας και του Τάκη Μπαλτάκου πλέον έχει πάει σε άλλα επίπεδα και κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού «παίζει» σήμερα ακόμη και στη γαλλική «Equipe», η οποία ασχολήθηκε με το ζήτημα και αναρωτιέται αν τελικά θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας.

Η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα τονίζει ότι δεν μπορεί μέχρι και σήμερα η ΕΠΟ του Μπαλτάκου να βρει ένα γήπεδο για τη διεξαγωγή το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ενώ απομένουν λίγες μέρες, τρώει το ένα άκυρο μετά το άλλο και ψάχνει στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) αναζητά έντονα ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για επεισόδια μεταξύ των οπαδών», είναι η πρώτη πρόταση στο εν λόγω άρθρο.

«Θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου; Δύο εβδομάδες πριν από τη διοργάνωσή του, δεν έχει βρεθεί ακόμη γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Φοβούμενη επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων, η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) έχει προσεγγίσει αρκετές χώρες όπως η Κύπρος, η Μεγάλη Βρετανία ακόμη και η Πολωνία, χωρίς να έχει καταλήξει μέχρι στιγμής σε συμφωνία. Η πολωνική πόλη Σοσνόβιετς είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί ως τις 12 Μαΐου», καταλήγει το κείμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ