Για… γέλια η ΕΠΟ: Αναβλήθηκε ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή για τον ορισμό έδρας στον τελικό Κυπέλλου!

Για… γέλια η ΕΠΟ: Αναβλήθηκε ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή για τον ορισμό έδρας στον τελικό Κυπέλλου!

Η ΕΠΟ έχει καταντήσει... ανέκδοτο με τη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου, αφού η προγραμματισμένη για την Τρίτη (9/5) Εκτελεστική Επιτροπή αναβλήθηκε εκ νέου για την Παρασκευή (12/5).

Η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου έχει καταφέρει να… ξεφτιλιστεί με τον τελικό Κυπέλλου και την ανικανότητα της να διοργανώσει το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να βρει λύση με την έδρα του τελικού, αλλά τα έχει κάνει μαντάρα και όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση χειροτερεύει.

Τα άκυρα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ και στο εξωτερικό που έψαξε να βρει λύση δεν τα έχει καταφέρει και σε δυο βδομάδες είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι, χωρίς οι δύο Δικέφαλοι να ξέρουν που θα παίξουν.

Μάλιστα, μετά την πρώτη αναβολή της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, υπήρξε και δεύτερη σήμερα. Συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη για την Τρίτη (9/5) συνεδρίαση της Ε.Ε. αναβλήθηκε εκ νέου, με τη νέα ημερομηνία να ορίζεται η Παρασκευή 12 Μαΐου, ενώ αρχικά είχε οριστεί για τη Δευτέρα (8/5).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έκανε κρούση στην κυπριακή ομοσπονδία, ώστε να γίνει εκεί ο τελικός, όμως έφαγε διπλό άκυρο από εκεί, όπως συνέβη και από το Πανθεσσαλικό και τον δήμαρχο Βόλου, αλλά και από το γήπεδο του Αγρινίου.

Παράλληλα, και οι επαφές που ξεκίνησε η ομοσπονδία με γειτονικές χώρες μεταξύ αυτών και των Βαλκανίων έπεσαν στο… κενό μέχρι στιγμής, αφού παρότι γράφτηκε ότι η αλβανική ομοσπονδία απάντησε θετικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τους «γείτονες» μάλιστα να διαψεύδουν τα σενάρια που θέλουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται στα Τίρανα.

Το… Μπαλτάκος Tours συνεχίζεται και απομένουν λίγες μόνο μέρες, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να καλείται την Παρασκευή να αποφασίσει τι θα γίνει, αφού θα απομένουν μόλις 12 μέρες για το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ