Αγραφιώτης: «Αμετάκλητα έκπτωτος ο Παπαχρήστος»

Αγραφιώτης: «Αμετάκλητα έκπτωτος ο Παπαχρήστος»

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης εξέθεσε για ακόμη μια φορά την ΕΠΟ

Η ΕΠΟ είναι για ακόμη μια φορά εκτεθειμένη, με τον Δημήτρη Αγραφιώτη να είναι αυτός που εξέθεσε την ομοσπονδία στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού «επιτέθηκε» στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, για την παράνομη παρουσία-παραμονή του υπεύθυνου της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Παναγιώτη Παπαχρήστο, ο οποίος είναι αμετάκλητα έκπτωτος από την Ένωσή (Αιτωλοακαρνανίας) του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θέλω να θέσω ένα θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή. Πώς μπορεί ο κ. Παπαχρήστος ο οποίος είναι αμετάκλητα έκπτωτος να παραμένει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Είναι αμετάκλητα έκπτωτος από την Ένωσή του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι το γνωρίζουν αυτό;».

Μπαλτάκος: «Το γνωρίζουν όλοι».

Αγραφιώτης: «Και μπορεί να παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής; Έχει πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ; Ναι, δεν έχει εκλεγεί με την Ιδιότητα του Προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όμως έχει προβεί σε μια έκνομη ενέργεια. Ναι ή όχι; Αμετάκλητα από το Δικαστήριο. Είναι ηθικό για την ΕΠΟ ότι κάποιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ