Η ΓΓΑ ανακοίνωσε παράταση για την έκδοση της κάρτας υγείας

Η ΓΓΑ ανακοίνωσε παράταση για την έκδοση της κάρτας υγείας

Αυτό που προαναγγέλθηκε από τον Γιώργο Βασιλειάδη την Τρίτη (09/10), επισημοποιήθηκε περίπου ένα 24ωρο αργότερα, με τη ΓΓΑ να ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας για την κάρτα υγείας των αθλητών.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την παράταση του χρονικού ορίου για την έκδοση κάρτας υγείας, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, δηλαδή έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2018. Αυτό συνέβη με αιτία την καθυστέρηση που προέκυψε από την πλευρά της ΕΠΟ.

Πρόκειται για κάτι που προανήγγειλε (μεταξύ άλλων) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στις δηλώσεις που παραχώρησε την Τρίτη (09/10), ώστε να μπορέσουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία να εναρμονιστούν με τη νέα νομοθεσία, απορρίπτοντας παράλληλα το αίτημα της ΕΠΟ να εξαιρεθεί το ποδόσφαιρο από τη νομοθεσία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «φαίνεται ότι για κάποιο λόγο, ειδικά η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχει κάποιες καθυστερήσεις. Ενώ υπάρχει από 3 Αυγούστου και υπουργική απόφαση και επιστολή της ΓΓΑ προς τις ομοσπονδίες, οι ΕΠΣ επικαλούνται ότι άργησαν να ενημερωθούν. Οι ΕΠΣ ισχυρίζονται ότι ενημερώθηκαν 4 Οκτώβρη και αυτό είναι πρόβλημα. Δεν έχω εναλλακτική από το να δώσω παράταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ