ΕΠΟ: Κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών στους μη αδειοδοτημένους

ΕΠΟ: Κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών στους μη αδειοδοτημένους

Η ΕΠΟ εισηγήθηκε το τέλος της αφαίρεσης βαθμών για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League.

Τέλος στην αφαίρεση βαθμών για τις ομάδες που δεν καταφέρνουν να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα πρότεινε η ΕΠΟ! Παράλληλα προτείνει άλλα μέτρα για όσους συλλόγους δεν καταφέρουν να λάβουν την πολυπόθητη άδεια.

Συγκεκριμένα εκτός από την κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών η ΕΠΟ κάποια από τα νέα μέτρα που θέλει να περάσει η Ομοσπονδία είναι οι μη αδειοδοτημένες ομάδες να έχουν υποχρεωτικά στην 11άδα τους επτά παίκτες με δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα, ενώ δεν θέτει όριο για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, όμως, δεν θα επιτρέπεται καμία μεταγραφή με καταβολή αντιτίμου σε άλλη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων δανεισμού.

Ακόμη δύο σημαντικά σημεία στην πρόταση είναι πως επιτρέπεται η ανανέωση απεριόριστων εκ των υφιστάμενων συμβολαίων καθώς και εγγραφή ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών (ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας), αλλά και δυνατότητα εγγραφής μόνο δύο ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών (ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας). Ταυτόχρονα το κόστος του συνόλου των συμβολαίων (μαζί με τις νέες εγγραφές ή ανανεώσεις) δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ύψος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου σε καθαρά ποσά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ