Θα παρέμβει ο κ. Λαΐνης για την μπούκα Μελισσανίδη;

Θα παρέμβει ο κ. Λαΐνης για την μπούκα Μελισσανίδη;

Το «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών έχει φέρει ήδη αντιδράσεις. Θα επικρατήσει και πάλι η… εξυγίανση και ο νόμος της «ζούγκλας» ή θα υπάρξει σοβαρή έρευνα για τα απαράδεκτα γεγονότα που καταγγέλλει και ο Ατρόμητος; Το άρθρο 25, παρ. 1, εδ. iii και iv δίνει τη δυνατότητα τον κ. Λαΐνη να παρέμβει.

Επιχειρείται τεχνηέντως να «σκεπαστεί» το τεράστιο θέμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Να «κουκουλωθεί». Να παρουσιαστεί ως μια… παρεξήγηση. Έφτασαν στο σημείο τα γνωστά «εξυγιαντικά» ΜΜΕ να υποστηρίξουν πως για όλα φταίει ο… Ατρόμητος. Στην καλύτερη των περιπτώσεων σύμφωνα με τις κιτρινόμαυρες διαρροές, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια απλά γιατί ένοιωσε αδιαθεσία και όλως τυχαίως κατέβηκε στο ημίχρονο και έπεσε πάνω στον «καυγά» Αγγελόπουλου-Δημητριάδη!

Το ζητούμενο πλέον με όλο αυτό το «θέατρο» που παίζεται από τους «γνωστούς-αγνώστους» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εάν θα επικρατήσουν και πάλι! Αν η… εξυγίανση θα επιβληθεί ξανά στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα ακολουθήσει πιστά το δόγμα «ό,τι γουστάρουμε κάνουμε». Αν θα επικρατήσει ξανά ο νόμος της «ζούγκλας» ή αυτή την φορά θα υπάρξει σοβαρή έρευνα για τα απαράδεκτα συμβάντα που μας γυρνάνε σε μαύρες εποχές.

Και μπορεί το «σύστημα» να ελέγχει σχεδόν τα πάντα όμως το ζητούμενο είναι αν θα υπάρξει παρέμβαση από την αθλητική δικαιοσύνη για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν δηλαδή θα παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Λαϊνης, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και ο Αλέξης Κούγιας στην δήλωση του αναφορικά με το «ντου» Μελισσανίδη.

Όσο και αν το «σύστημα» επιδιώκει να καλύψει και να… σβήσει τα όσα έκανε ο «διοικητής» της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως είναι στο χέρι του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα να αναλάβει δράση ώστε να μην επικρατήσει – ξανά – ο νόμος της «ζούγκλας». Και μόνο η επίσημη θέση του Ατρομήτου μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστου Γαλαριώτη, επιβάλλει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Επίσης, στο «Αρθρο 25» του ΚΑΠ, για τον «Υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων», αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας έχει αρμοδιότητα να παρέμβει. Χαρακτηριστικά, στα εδάφια «iii» και «iv» αναφέρεται πως ο μπορεί να ασκήσει δίωξη για πειθαρχικά αδικήματα, που δεν αναφέρονται σε φύλλο αγώνα και περιήλθαν στη γνώση του από» και από «γνώση του για γεγονότα ή δηλώσεις που καλύπτονται από τα Μ.Μ.Ε» αλλά και από «στοιχειοθετημένες επώνυμες καταγγελίες».

Ο Ατρόμητος ήδη έχει κάνει δημόσιες καταγγελίες για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και όπως προκύπτει, αναμένεται να κάνει και επίσημη καταγγελία για τη δράση του Μελισσανίδη. Ξέχωρα από αυτό, ωστόσο, οι φωτογραφίες από το συμβάν και όσα αναφέρονται στα media, όπως και οι επώνυμες καταγγελίες που έχουν γίνει, δίνουν το δικαίωμα στον κ. Λαΐνη να παρέμβει. Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί εάν προτίθεται να το κάνει ή όχι.

Ακόμη και τώρα που το «σύστημα» δίνει τη «μάχη» του για να αλλάξει την πραγματικότητα, να την «παραμορφώσει» και να γλιτώσει από την πολύ δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο «διοικητής» της ΑΕΚ.

Γιατί μπορεί ο Παπαπέτρου να μην… είδε, να μην… άκουσε κάτι ώστε να το γράψει στο φύλλο αγώνα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όμως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «10» με τις φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι στα αποδυτήρια δεν μπορεί να… σβηστεί. O Παπαπέτρου που είναι ξεκάθαρο πως είδε και άκουσε τον Μελισσανίδη να την «πέφτει» στον πλαϊνό, που ήταν ο κύριος στόχος της… επίσκεψης στα αποδυτήρια, αλλά αποφάσισε για τους δικούς του λόγους να μην αναφέρει κάτι στο φύλλο αγώνος.

Δεν μπορεί συνάμα να «σβηστεί» και η θέση του Ατρομήτου. Με τον πλέον επίσημο τρόπο άλλωστε η ΠΑΕ Ατρόμητος, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, εγκαλεί την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στο ημίχρονο, γεγονότα που θύμισαν παλιές εποχές.

Σαν εκείνες που είναι συνηθισμένος να «αντιγράφει» σε κάθε ευκαιρία ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πιο διάσημος οπαδός της ΑΕΚ που μπορεί στα χαρτιά να μην έχει την παραμικρή σχέση με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ όμως έχει την δυνατότητα να κυκλοφορεί στα αποδυτήρια των διαιτητών συνοδεία μπράβων.

Όπως συνέβη στον χθεσινό αγώνα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Τότε που ο… αδιάθετος Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια μαζί με τους μπράβους του και την μισή… ΑΕΚ που προφανώς ήθελαν να δουν αν είναι καλά…

Έχει σαφέστατα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι και η έκθεση του παρατηρητή, αν και αυτός δεν… είδε κάτι, δεν… άκουσε κάτι. Όπως και ποια είναι η θέση του Γραμμένου καθώς το Κύπελλο είναι διοργάνωση της ΕΠΟ, ποια η άποψη του Περέιρα που σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλούσε για bylling των διαιτητών μέσω δηλώσεων. Τώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους επιτέθηκε φραστικά έχει να πει κάτι ο κ. Περέιρα;

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εξάλλου να βλέπαμε και την αντίδραση του αρμόδιου Υφυπουργού, του κ. Βασιλειάδη. Για τον άνθρωπο που έχει καταθέσει φωτογραφική διάταξη στον αθλητικό νόμο ώστε να μπορούν άνθρωποι του στοιχήματος να βρίσκονται στο ποδόσφαιρο. Αλλά προφανώς ο κ. Βασιλειάδης δεν θα έχει ενημερωθεί για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ