Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Είναι καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο». Νοστράδαμος 2021...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απαλλαγή του Ολυμπιακού από την Π.Ε. της ΕΠΟ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ.

Απαλλαγή του Ολυμπιακού από την Π.Ε. της ΕΠΟ | to10.gr

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης σχετικά με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Πρωταθλητής, που παρουσίαζε θέση των Πειραιωτών για τη διαιτησία, έπειτα από τον αγώνα Πανιωνίου-ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις υποθέσεις που εκδίκασε η Π.Ε.:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (Στις 27-1-2019 στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» αναρτήθηκε άρθρο υπό τον τίτλο: «Βόμβες» Ολυμπιακού – Η αγανάκτηση ξεπέρασε τα όρια-ήρθε η ώρα των ευθυνών με ονοματεπώνυμα!» Η ανωτέρω εφημερίδα σημειώνει ότι τα παραπάνω αποτελούν θέση της εγκαλούμενης ΠΑΕ για τον κατήφορο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή των αγώνα πρωταθλήματος Ελλάδος της περιόδου 2018 – 2019 που διεξήχθη στις 26-1-2019 στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος και ΑΕΚ, επικαλούμενη αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα που έληξε με το νικηφόρο 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ.

Κηρύσσει τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για πειθαρχικά πραπτώματα στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Πανσερραϊκός-Άρης Αβάτου στις 17/02/2019. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο φροντιστή του σωματείου Πανσερραϊκός, Αριστείδη Μπιντανάκη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία Πανσερραϊκός χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου.

Απαλλάσσει τους εγκαλούμενους α) Νέστο Χρυσούπολης» και β) του Βασίλειο Κουτρούλο, αξιωματούχο-παράγοντα του σωματείου, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα, από την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη, για πειθαρχικά παραπτώματα που φέρονται να τελέστηκαν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Νέστος Χρυσόπουλης-Κεραυνός Πέρνης στις 17/02/2019.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 3-2-2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες Κέρκυρα 1996 και Νίκη Προαστείου, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης.»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από