Γραμμένος: «Θα απαντήσω κατάλληλα στην επιστολή του Ολυμπιακού»

Γραμμένος: «Θα απαντήσω κατάλληλα στην επιστολή του Ολυμπιακού»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος τοποθετήθηκε για την επιστολή που έχει στείλει ο Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στη βελτίωση που δείχνει η Ελλάδα.

Πρώτα θα δει τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού και μετά θα απαντήσει, ήταν το σχόλιο του Βαγγέλη Γραμμένου, για την επιστολή που έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι» στην UEFA. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε ότι δεν έχει λάβει τα έγγραφα και δεν θέλησε να σχολιάσει. Από εκεί και πέρα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη βελτίωση της Ελλάδας και αναφέρθηκε στο γηπεδικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γραμμένου:

«Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις όμως είμαστε προσγειωμένοι. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η συνέχεια όπως έχω πει και στο παρελθόν. Πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στα προκριματικά του Nations League και στο Μουντιάλ.

Ιπτάμενος Ολλανδός δεν είναι ο Φαν΄τ Σχιπ όμως βλέπω πως μιλάει για το εθνόσημο και είμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν έλειψε το ταλέντο αυτό είναι γνωστό άλλα πως το διαχειριζόμαστε. Τα πάμε καλά μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τον κόσμο και την έδρα: «Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο αλλά θέλει και κίνητρο. Θα δούμε για Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την επιστολή του Ολυμπιακού: «Δεν έχω την επιστολή του Ολυμπιακού στα χέρια μου όταν την έχω θα απαντήσω κατάλληλα. Θεωρώ πως η ομοσπονδία έπρεπε να την έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ