Άνω-κάτω η… εξυγίανση: Εξώδικό Περέιρα στην ΕΠΟ!

Άνω-κάτω η… εξυγίανση: Εξώδικό Περέιρα στην ΕΠΟ!

Η ώρα της κατάρρευσης της… εξυγίανσης πλησιάζει. Τα μέλη της πλέον στρέφονται ο ένας κατά του άλλου. Ο Περέιρα έστειλε εξώδικό στην ΕΠΟ για τον μισθό του!

Η… εξυγίανση παραπαίει. Έτοιμη να καταρρεύσει από την συνεχόμενη πίεση του Ολυμπιακού που παλεύει μόνος του για να αλλάξει την δραματική κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση Γραμμένου κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, διάλυσε τα οικονομικά της ΕΠΟ και οδηγήθηκε σε ντροπιαστικό για την Ομοσπονδία, μνημόνιο από ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ!

Η ώρα της κατάρρευσης πλησιάζει και πλέον το ένα μέλος της… εξυγίανσης στρέφεται κατά του άλλου.

Ο Γραμμένος κόντρα σε όλους και κατά παράβαση των κανονισμών κράτησε το καλοκαίρι με το έτσι θέλω τον Περέιρα στην ΚΕΔ. Παρά την «λαίλαπα» της ΚΕΔ του Πορτογάλου. Τον κράτησε γιατί έτσι ήθελε το… αφεντικό της «εξυγίανσης».

Τώρα ο Περέιρα στρέφεται κατά του Γραμμένου! Όπως τονίζεται στο μπλογκ «dikisports», ο Περέιρα προχώρησε σε μια ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο. Την Παρασκευή (22/11) έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ με το οποίο διαμαρτύρεται για μείωση του μισθού του, ο οποίος αποτελεί πρόκληση, καθώς ανέρχεται στις 22.500 ευρώ (μικτά) το μήνα. Την ώρα που η ΕΠΟ του Γραμμένου είναι σε μνημόνιο ο Περέιρα με εξώδικο απειλεί την Ομοσπονδία γιατί παίρνει… μόνο 22.500 ευρώ τον μήνα!

Τι θα κάνει η Ομοσπονδία είναι ένα ερώτημα, με την ΕΠΟ πάντως προς το παρόν να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει μείωση. Πέρσι είχε πάρει από λάθος υπολογισμό 20 χιλιάδες ευρώ παραπάνω (140.000 αντί για 120.000 ευρώ, δηλαδή του έβαλαν Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας, χωρίς, όπως λένε, να προβλέπεται) και τα παρακράτησαν φέτος, επειδή προέκυψε λογιστικό κενό, λένε.

Φέτος έστειλε εξώδικο, επειδή η παρακράτηση έγινε απροειδοποίητα, «πέρσι δεν ενημέρωσε την ΕΠΟ για αυτό το λογιστικό λάθος», υποστηρίζουν από το Πάρκο Γουδή.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η… εξυγίανση έχει γίνει άνω-κάτω. Και αυτή είναι μόνο η αρχή του τέλους (της)…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ